Den rådande situationen med Coronaviruset medför att vi blivit tvungna att göra många förändringar av vårt program och vid genomförande av evenemang. Då vi helst inte ställer in, utan hellre flyttar fram så tar vi det stegvis. Efterhand som vi hittar lösningar, så som att boka in nya datum längre fram, livestreama eller i värsta fall helt ställa in, uppdateras denna sida. Om det evenemang som du har biljett till inte finns listat nedan, så ber vi dig avvakta.

Kulturcentralen gör alltid sitt yttersta för att kontakta samtliga biljettköpare, men vi ber er att alltid dubbelkolla på denna sida för att se om ditt evenemang påverkas. Vänligen ha överseende med att besked kan komma nära inpå det ursprungliga tillfället och att det kan ta något längre tid att få svar och få pengarna tillbaka då biljettkassan har stor belastning just nu.

Biljettkassa: Kulturcentralen på Södra Förstadsgatan 18, 040-10 30 20, info@kulturcentralen.nu.

Senaste uppdateringen: 13 september, kl 13:40

Höstsäsongen 2021

Vårsäsongen 2021

Höstsäsongen 2020

Vårsäsongen 2020

Stöd Victoriateatern genom Coronakrisen

Den rådande situationen medför stora utmaningar, både för samhället i stort och för oss som kulturscen, kulturarbetare och inte minst för den mängd artister som vi bokat för att uppträda på vår scen; förlorade intäkter, osäkerhet kring framtiden och personliga förluster. Victoriateatern drivs av en ideell kulturförening, helt utan vinstsyfte, vars ändamål är att vara en scen och därmed en arbetsplats för musiker, artister och medarbetare som krävs för att kunna genomföra arrangemang. De pengar som du donerar går helt till att vi ska kunna fortsätta att arrangera konserter och betala artister och omkostnader som rör arrangemangen som vi genomför. Stort tack för ditt bidrag!

Hur kan jag stödja?

Efterskänk din biljett Vi vädjar till dig som köpt biljett till något av evenemangen som blivit inställt eller som du inte vill gå på, att inte kräva tillbaka pengarna för biljetten. Vi ber dig dock meddela oss om du inte planerar att utnyttja din biljett så vi har möjlighet att erbjuda någon annan din plats. Om du inte gör något anspråk på återbetalning inom senast en (1) månad från dagen då evenemanget skulle ha ägt rum, så skänker du automatiskt hela summan.

Köp en eller flera fiktiva biljetter till detta ”evenemang” Genom att köpa en eller flera stödbiljetter till detta fiktiva evenemang hos Kulturcentralen så donerar du summan för kostnaden av biljetter till vår verksamhet. Köp här >

Donera via Swish 123 374 91 73 – märk din inbetalning ”covid19"

Skänk en gåva via Facebook >

Bli flygelvän Klicka här för att läsa mer om vår Steinwayflygel och hur du kan bli flygelvän >

Återköp av biljetter till inställt/flyttat evenemang

Om du vill att vi ska återköpa dina biljetter eller om du vill ha biljettsumman innestående till nästa säsong, meddela ditt anspråk till Kulturcentralen på Södra Förstadsgatan 18, 040-10 30 20, info@kulturcentralen.nu senast en (1) månad från dagen då evenemanget skulle ha ägt rum. Vi ber er ha tålamod med att administrationen av återköp kan ta något längre tid under omständigheterna.

Tillfälligt förändrade biljettvillkor i coronatider

Det råder speciella omständigheter under den pågående coronapandemin och för att underlätta för dig som känner dig orolig, är i riskgrupp eller har sjukdomssymtom, går det nu att lämna tillbaka dina biljetter fram tills en (1) vecka före evenemanget ska äga rum samt att, fram till samma dag kl 12, byta till en annan föreställning som redan finns i programmet eller ha biljettsumman innestående med möjlighet att byta in till någon föreställning under våren 2021. Kontakta Kulturcentralen på Södra Förstadsgatan 18, 040-10 30 20, info@kulturcentralen.nu för återköp eller byte.

Läs fullständig biljettinfo här >