Arrangörsinfo

Här hittar du information för dig som ska eller vill arrangera hos oss
Foto: Felicia Korman

Finns det något du vill se i vårt program eller vill du hyra lokalen?

Victoriateatern arrangerar över 150 publika evenemang om året. Vi hyr därför ut lokalen i mån av plats och sällan under helger. Hör av dig till info@victoria.se för att se om just ditt önskade datum är ledigt. Observera att vi tyvärr bara har möjlighet att svara i de fall förslaget är aktuellt för bokning.

Kapacitet

Lokal och teknisk utrustning passar perfekt för att hålla workshop, konferens eller möte. Vid cafésittning ryms 124 sittplatser på parkett och ytterligare 45 platser på balkongen. Lokalen är flexibel och kan lätt möbleras om för mindre arrangemang och även härbärgera 145 personer i salongen vid biosittning (+ balkongen). Vid stående konsert är maxkapacitet 300 personer.

Du kan se bordsöversikt vid cafésittning genom att ladda hem salongsöversikten i spalten till höger. Scen- och salongsmått finns i den tekniska specifikationen.

Load-in och teknik

Load-in av instrument och scenutrustning sker genom huvudentrén mot gågatan, Södra Förstadgatan 18, enligt avtalad tid. Infart via Kärleksgatan. Det finns ingen dörrklocka, men knacka hårt på glaset så brukar vi höra dig. Om inte, ring din kvällsvärd eller tekniker så öppnar vi.

Du kan se vad vi har för teknik på teatern genom att ladda hem vår tekniska specifikation i spalten till höger. Har du frågor som rör teknik kontakta våra tekniker på tech@victoria.se. Det är ockå hit vi vill att du ska skicka din techrider och stageplot i god tid före ditt evenemang äger rum.

Ljud- och bildupptagning

Professionell ljud och bildupptagning är inte tillåten på våra evenemang utan tillstånd. Har du redan ett inbokat evenemang hos oss och vill göra en ljud- eller bildupptagning under din konsert eller föreställning, kontakta Edin Bahtijaragic i god tid för tillstånd.

Fakturaadress

Kulturföreningen Kontrast på Victoriateatern
Södra Förstadsgatan 18
SE-211 43 Malmö

Vad är picknickteater?

Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar våra besökare att känna sig som hemma. Nästan alla våra evenemang är picknicke…

Läs mer

Victoria dansar!

Den 27 april 2017 hade vi premiär för konceptet Victoria dansar! då vi för första gången röjde undan picknickborden och bjöd upp till dans …

Läs mer

Upptäck Victoria!

Upptäck Victoria! är vår konsertserie där du, för en liten peng, kan höra spännande musik av hög kvalité i genrer som du kanske aldrig lyssnat på, …

Läs mer