Biljetter till höstprogrammet släpps 2 maj kl. 12.

Skrolla längst ner och klicka på "Prenumerera på Victoriateaterns nyhetsbrev". Fyll i dina uppgifter så får du information så snart biljetterna finns till försäljning!

Arrangörsinfo

Här hittar du information för dig som ska eller vill arrangera hos oss
Foto: Felicia Korman

Mitt på gågatan, i höjd med Davidshall, stoltserar Victoriateatern med sin vackra entré i art deco-stil. Här kan du uppleva en uppsjö av högkvalitativ musik, kultur och underhållning, flera kvällar i veckan. Livekonserter och musikteater samsas med standup, trolleri och varieté. Musik och uppträdanden från hela världen, med allt från jazz och blues, till pop, rock, soul, funk, hip hop, kabaré, klassiskt och folkmusik. Både internationella världsartister och lokala akter får ta plats på scen i en intim och mysig miljö.

Har du en bokningsförfrågning eller vill du hyra lokalen?

Kontakt: Vi tar emot bokningsförfrågningar till info@victoria.se.
Obs! Vi får vädligt många förfrågningar och har tyvärr bara möjlighet att svara i de fall förslaget är aktuellt för bokning.

Victoriateatern arrangerar över 150 publika evenemang om året. Vi hyr därför ut lokalen i mån av plats och sällan under helger.

Kapacitet

Lokal och teknisk utrustning passar perfekt för att hålla workshop, konferens eller möte. Vid cafésittning ryms 124 sittplatser på parkett och ytterligare 45 platser på balkongen. Lokalen är flexibel och kan lätt möbleras om för mindre arrangemang och även härbärgera 145 personer i salongen vid biosittning (+ balkongen). Vid stående konsert är maxkapacitet 300 personer.

Du kan se bordsöversikt vid cafésittning genom att ladda hem salongsöversikten i spalten till höger. Scen- och salongsmått finns i den tekniska specifikationen.

Load-in och teknik

Load-in av instrument och scenutrustning sker genom huvudentrén mot gågatan, Södra Förstadgatan 18, enligt avtalad tid. Infart via Kärleksgatan. Det finns ingen dörrklocka, men knacka hårt på glaset så brukar vi höra dig. Om inte, ring din kvällsvärd eller tekniker så öppnar vi.

Du kan se vad vi har för teknik på teatern genom att ladda hem vår tekniska specifikation i spalten till höger. Har du frågor som rör teknik kontakta våra tekniker på tech@victoria.se. Det är ockå hit vi vill att du ska skicka din techrider och stageplot i god tid före ditt evenemang äger rum.

Ljud- och bildupptagning

Professionell ljud och bildupptagning är inte tillåten på våra evenemang utan tillstånd. Har du redan ett inbokat evenemang hos oss och vill göra en ljud- eller bildupptagning under din konsert eller föreställning, kontakta Edin Bahtijaragic i god tid för tillstånd.

Fakturaadress

Kulturföreningen Kontrast på Victoriateatern
Södra Förstadsgatan 18
SE-211 43 Malmö

Vad är picknickteater?

Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar våra besökare att känna sig som hemma. Nästan alla våra evenemang är picknicke…

Läs mer

Victoria dansar!

Den 27 april 2017 hade vi premiär för konceptet Victoria dansar! Det var då vi för första gången röjde undan picknickborden och bjöd upp till dans …

Läs mer

Upptäck Victoria!

Upptäck Victoria! är vår konsertserie där du, för en liten peng, kan höra spännande musik av hög kvalité i genrer som du kanske aldrig lyssnat på, …

Läs mer