Biljetter till höstprogrammet släpps 2 maj kl. 12.

Skrolla längst ner och klicka på "Prenumerera på Victoriateaterns nyhetsbrev". Fyll i dina uppgifter så får du information så snart biljetterna finns till försäljning!

Biljetter i Coronatider

Tillfällig biljettinformation som gäller 30/10, 2020 till 9/2, 2022
Foto: Kulturcentralen

Biljetter till alla våra evenemang säljs via Kulturcentralen. Du hittar biljettknappen "Köp biljett" för onlineköp under respektive programpunkt här på hemsidan. Biljetterna säljs även över disk i Kulturcentralens biljettkassa på Södra Förstadsgatan 18, strax bredvid Victoriateatern, på gågatan mitt i Malmö. Om du har frågor rörande biljettköp så når du dem per telefon på 040-10 30 20 eller via e-post: info@kulturcentralen.nu.

Informationen gäller från 30 oktober, 2020 till den 9 februari, 2022.

Ordinarie biljettinfo>

Kontroll av covidbevis och legitimation

I enlighet med Regeringens beslut har vi från och med den 1 december infört kontroll av vaccinationsbevis för samtliga i publiken över 18 år.

Klicka här för mer info och få reda på mer om hur kontrollen går till vid besök hos oss.

Biljettyper

Salongsbiljetter

Du sitter vid cafébord och man får ta med sig mat och dryck (picknick).

Balkongbiljetter

Du sitter på balkongen och får ta med dryck och snacks, ej mat då det inte finns något bord.

Platser över?

Förköpsförsäljningen stänger 2 timmar innan evenemanget börjar. De platser som inte sålts på förköp släpps till försäljning i dörren vid insläpp till det aktuella evenemanget. Det går att se om det finns lediga platser under respektive evenemang.

Kölista vid slutsålt?

Observera att det inte längre går att ställa sig i kö till slutsålda föreställningar, eftersom vi släppt samtliga biljetter. Håll utkik hos Kulturcentralen efter avbokningar.

Visa biljett

Observera att vi har numrerade platsbiljetter. Både vid bord och på balkong, med undantag för i salongen vid stående konsert. Vi visar dig till bordet från entrén till salongen, var vänlig vänta på entrévärden för att visa upp din biljett och bordsplacering.

Måste jag skriva ut min biljett?

Nej. När du besöker oss räcker det att du visar upp biljetten som pdf i din smartphone. Tänk på miljön och undvik onödiga utskrifter!

Tillgänglighetsanpassade platser

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.
Vi är en del av Malmönyckeln.

Barn, student eller pensionär?

Vid kvällsarrangemang är det fri entré för småbarn som kan sitta i vuxens knä, barn under 18 år betalar studentpris. Vi erbjuder ett rabatterat pris för studenter och pensionärer på nästan alla våra evenemang. Se priser under respektive programpunkt här på hemsidan. Studentrabatt gäller vid uppvisande av giltig studentlegitimation. Pensionärsrabatt gäller för dig som fyllt 65 år eller vid uppvisande av pensionärsintyg.

Betalningsmedel

På Victoriateaterm kan du betala med kort, kontanter och Swish.

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presentkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar på kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För att får ett finare presentkort besök Kulturcentralens butik bredvid Victoriateatern.

Biljettvillkor i Coronatider, återköp etc.

När du inte kan eller vill gå

För att underlätta för dig som känner dig orolig, är i riskgrupp eller har sjukdomssymtom, går det i Coronatider att lämna tillbaka dina biljetter fram tills en (1) vecka före evenemanget ska äga rum samt att, fram till samma dag kl 12, byta till en annan föreställning som redan finns i programmet. Kontakta Kulturcentralen på Södra Förstadsgatan 18, 040-10 30 20, info@kulturcentralen.nu för återköp eller byte. Observera att dessa villkor endast gäller under pandemin. Ordinarie biljettvillkor hittar du här.

Inställd/ flyttad föreställning

I de fall som biljetter inte återbetalats automatiskt skall kunden senast en (1) månad från evenemangsdatumet/dagen då evenemanget skulle ha ägt rum, meddela sitt anspråk på återbetalning till Kulturcentralen. Om så inte sker har kunden ej rätt till återbetalning. Kunden ansvarar själv för att kontrollera att föreställning/konsert ej är inställd eller flyttad, även om vi såklart kommer göra allt för att kommunicera detta. I händelse av inställt eller flyttat arrangemang bör kunden omedelbart kontakta Kulturcentralen.

Här kan du läsa Kulturcentralens fullständiga vilkor för biljettköp >

Förändringar i programmet

Coronapandemin och omvärldsläget har medfört att vi blivit tvungna att göra många förändringar av vårt program. Många evenemang har blivit inställda …

Läs mer

Trygga konserter & arrangemang

Obs! Från och med den 9 februari, 2022, hävs coronarestriktionerna och därmed försvinner bland annat krav på deltagartak och andra uttryckta …

Läs mer

Stöd Victoria

Just nu är det svåra tider för många och inte minst för oss i kulturbranschen. Vi tillhör en bransch som redan innan virusets spridning, präglats av …

Läs mer