Läs senaste uppdateringen om Covidbevis under Coronainfo | Biljetter till april–maj släpps den 2 dec kl 12!

P.g.a. av det underhållsarbete som Stadsfastigheter genomför av vårt foajégolv så är huvudentrén för tillfället avstängd och insläpp sker via dörren mellan Kulturcentralen och Victoria. Arbetet beräknas vara klart till årsskiftet 21/22.

Biljetter i Coronatider

Tillfällig biljettinformation från och med 30/10, 2020
Foto: Kulturcentralen

Biljetter till alla våra evenemang säljs via Kulturcentralen. Du hittar biljettknappen "Köp biljett" för onlineköp under respektive programpunkt här på hemsidan. Biljetterna säljs även över disk i Kulturcentralens biljettkassa på Södra Förstadsgatan 18, strax bredvid Victoriateatern, på gågatan mitt i Malmö. Om du har frågor rörande biljettköp så når du dem per telefon på 040-10 30 20 eller via e-post: info@kulturcentralen.nu.

Informationen om biljetttyper gäller för evenemang efter den 30 oktober, 2020.

Ordinarie biljettinfo>

Datum för kommande biljettsläpp

  • April - maj, 2022: Biljetter släpps den 2 december, kl 12

Covidbevis

I enlighet med Regeringens beslut kommer vi från och med den 1 december att införa kontroll av vaccinationsbevis för samtliga i publiken över 18 år. Du som har köpt biljett men som ännu inte vaccinerat dig har möjlighet att återköpa dina biljetter fram till 1 vecka före evenemanget äger rum.

Som vaccinationsbevis används det Covidbevis som visar att man är vaccinerad och som utfärdas av E-hälsomyndigheten. Man ska ha tagit två doser och minst två veckor ska ha gått sedan andra dosen för att räknas som fullvaccinerad. Observera att endast vaccinationsbevis godtas. Dvs. bevis på negativt test (s.k. testbevis) eller tillfrisknandebevis godtas ej.

För att det ska gå så smidigt och snabbt som möjligt, vänligen var förberedd med Covidbevis och legitimation när du kommer fram till entrén. Undantag görs för personer som med läkarintyg kan visa att de inte rekommenderas vaccination.

Vi förbehåller oss rätten att neka inträde för den som inte kan uppvisa giltiga dokument. 

Biljettyper

Salongsbiljetter

Du sitter vid cafébord och man får ta med sig mat och dryck (picknick). Biljetter säljs per sällskap. Vid större sällskap än tillgängliga biljetttyper, lägg till ytterligare sällskapsbiljett i samma köp för att komma upp i rätt antal personer (ex. vid sällskap om 6 personer: köp en biljett för sällskap om 4 pers och ytterligare en biljett för sällskap om 2 pers = sällskap om 6 pers). De biljetter som köps vid samma tillfälle ses automatiskt som ett och samma sällskap. Om du och ditt sällskap inte köpt biljetter vid samma köptillfälle, ber vi dig att meddela detta till info@victoria.se senast två dagar före evenemanget så att vi kan placera er tillsammans, om ni så önskar.

Bordsplacering sker på plats, men observera att sittningen planeras i förväg. Vid specifika önskemål om placering, ange detta som en kommentar vid bokning eller maila oss på info@victoria.se senast två dagar före evenemanget äger rum, så ska vi göra vårt bästa för att tillgodose det. Du placeras aldrig med någon ur ett annat sällskap.

Vill du endast köpa biljett för 1 person (begränsat antal) kontakta Kulturcentralen via info@kulturcentralen.nu, tel. 040-10 30 20 eller besök butiken på Södra Förstadsgatan 18.

Balkongbiljetter

Balkongen är tillfälligt avstängd på grund av det underhållsarbete som Stadsfastigheter utför under hösten 2021.

Det finns biljetter, men inte i den storlek på sällskap som jag önskar

Kan du inte köpa biljett till den storlek på sällskap du är ute efter, men det ser ut att finnas platser? Kanske kan vi lösa det ändå med lite ommöblering. Maila oss på info@victoria.se. Ange föreställning, datum och antal biljetter du önskar och glöm inte att uppge namn och telefonnummer.

Kölista vid slutsålt

Observera att det inte längre går att ställa sig i kö till slutsålda föreställningar, eftersom vi släppt samtliga biljetter. Håll utkik hos Kulturcentralen efter avbokningar.

Platser över?

Vi rekommenderar förköp. Förköpsförsäljningen stänger 2 timmar innan evenemanget börjar. De biljetter som inte sålts på förköp finns till försäljning i dörren vid insläpp till det aktuella evenemanget.

Visa biljett

Du uppger ditt namn och visar biljett i entrén, sedan visar vi dig till ditt bord. Om du på förhand lämnat önskemål om placering i lokalen, så har vi gjort vårt yttersta för att tillgodose ditt önskemål. Du kommer aldrig att placeras med någon ur ett annat sällskap.

Måste jag skriva ut min biljett?

Nej. När du besöker oss räcker det att du visar upp biljetten som pdf i din smartphone. Tänk på miljön och undvik onödiga utskrifter!

Tillgänglighetsanpassade platser

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se. Vi är en del av Malmönyckeln. Hörselslinga finns att tillgå, vid behov vänligen meddela oss via tech@victoria.se minst två vardagar i förväg.

Barn, student eller pensionär?

Vid kvällsarrangemang är det fri entré för småbarn som kan sitta i vuxens knä. Övriga betalar ordinarie biljettpris.

Betalningsmedel

På Victoriateaterm kan du betala med kort, kontanter och Swish.

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presentkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar på kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För att får ett finare presentkort besök Kulturcentralens butik bredvid Victoriateatern.

Biljettvillkor i Coronatider – när du inte kan eller vill gå

För att underlätta för dig som känner dig orolig, är i riskgrupp eller har sjukdomssymtom, går det i Coronatider att lämna tillbaka dina biljetter fram tills en (1) vecka före evenemanget ska äga rum samt att, fram till samma dag kl 12, byta till en annan föreställning som redan finns i programmet. Kontakta Kulturcentralen på Södra Förstadsgatan 18, 040-10 30 20, info@kulturcentralen.nu för återköp eller byte. Observera att dessa villkor endast gäller under pandemin (t.o.m. höst 2021). Ordinarie biljettvillkor hittar du här.

Här kan du läsa Kulturcentralens fullständiga vilkor för biljettköp >

Förändringar i programmet p.g.a. Coronaviruset

Coronapandemin har medfört att vi blivit tvungna att göra många förändringar av vårt program. Många evenemang har blivit inställda och i vissa fall …

Läs mer

Trygga konserter & arrangemang

Angående lättade restriktioner f.r.o.m. 29 september

Läs mer

Stöd Victoria

Just nu är det svåra tider för många och inte minst för oss i kulturbranschen. Vi tillhör en bransch som redan innan virusets spridning, präglats av …

Läs mer