Obs! Tillfälligt insläpp via dörren mellan Kulturcentralen och Victoria.

P.g.a. av det underhållsarbete som Stadsfastigheter genomför av vårt foajégolv så är huvudentrén för tillfället avstängd. Arbetet beräknas vara klart under hösten. Angående lättade restriktioner från och med 29 september: Det är med glädje och viss försiktighet som vi mottar beskedet att Coronarestriktionerna lyfts den 29 september. Vi kommer löpande att släppa upp fler biljetter för programmet under OKTOBER så snart administrationen av dessa är klar – dock inte upp till maxkapacitet. Vi kommer under hösten fortsätta att sälja biljetter per sällskap, dvs. oavsett hur många platser du köper så kommer du aldrig att placeras vid samma bord som ett annat sällskap. Du som ställt dig på vår kölista till evenemang under OKTOBER kommer att få besked om dina biljetter per mail inom kort, men vänligen ha överseende med att det kan ta lite tid innan vi är klara. Tack!

Biljetter i Coronatider

Tillfällig biljettinformation från och med 30/10, 2020
Foto: Kulturcentralen

Biljetter till alla våra evenemang säljs via Kulturcentralen. Du hittar biljettknappen "Köp biljett" för onlineköp under respektive programpunkt här på hemsidan. Biljetterna säljs även över disk i Kulturcentralens biljettkassa på Södra Förstadsgatan 18, strax bredvid Victoriateatern, på gågatan mitt i Malmö. Om du har frågor rörande biljettköp så når du dem per telefon på 040-10 30 20 eller via e-post: info@kulturcentralen.nu.

Informationen om biljetttyper gäller för evenemang efter den 30 oktober där vi släppt upp nya biljetter.

Tidigare biljettinfo>

Återköp eller innestående biljettsumma vid inställt/flyttat evenemang

Under 2020 och 2021 har en stor del av våra evenemang tyvärr blivit inställda som en följd av Coronapandemin. Om du vill att vi ska återköpa din biljett så gör vi självklart det, men läs gärna först här om hur du kan stödja oss genom Coronakrisen. Du har också möjlighet att ha dina pengar innestående för att byta in under denna eller nästkommande säsong. Om du vill att vi ska återköpa dina biljetter eller om du vill ha biljettsumman innestående, meddela ditt anspråk till vår biljettkassa Kulturcentralen på Södra Förstadsgatan 18, 040-10 30 20, info@kulturcentralen.nu senast en (1) månad från dagen då evenemanget skulle ha ägt rum. Vi ber er ha tålamod med att administrationen kan ta något längre tid under rådande omständigheter.

Biljettyper

Salongsbiljetter

Du sitter vid cafébord och man får ta med sig mat och dryck (picknick). Biljetter säljs per sällskap. Vid större sällskap än 5 personer, lägg till ytterligare sällskapsbiljett i samma köp för att komma upp i rätt antal personer (ex. vid sällskap om 6 personer: köp en biljett för sällskap om 4 pers och ytterligare en biljett för sällskap om 2 pers = sällskap om 6 pers). De biljetter som köps vid samma tillfälle ses automatiskt som ett och samma sällskap.

Om du och ditt sällskap inte köpt biljetter vid samma köptillfälle, ber vi dig att meddela detta till info@victoria.se senast två dagar före evenemanget så att vi kan placera er tillsammans, om ni så önskar.

Bordsplacering sker på plats. Du kommer aldrig placeras med någon ur ett annat sällskap. Har du specifika önskemål om placering i lokalen, lämna en kommentar vid köp så ska vi göra vårt bästa för att tillgodose det.

Vill du endast köpa biljett för 1 person (begränsat antal) kontakta Kulturcentralen via info@kulturcentralen.nu, tel. 040-10 30 20 eller besök butiken på Södra Förstadsgatan 18.

Balkongbiljetter

Biljetter på balkongen säljs endast i sällskap om 2 pers. På balkongen är det inte tillåtet att ta med mat, endast dryck och snacks. Du sitter i biostolar, på trappgradering gradvis uppåt. Det finns ingen hiss till balkongen.

Slutsålt eller annat antal på sällskap?

Är det slutsålt eller kan du inte köpa biljett till den storlek på sällskap du är ute efter, men det ser ut att finnas platser? Kanske kan vi lösa det ändå. Maila oss på biljett@victoria.se för att ställa dig på väntelistan. Ange föreställning, datum och antal biljetter du önskar och glöm inte att uppge namn och telefonnummer. Vi kontaktar dig om vi har en lösning.

Platser över?

Vi rekommenderar förköp. Förköpsförsäljningen stänger 2 timmar innan evenemanget börjar. I vissa fall släpps de biljetter som inte sålts på förköp till försäljning i dörren vid insläpp till det aktuella evenemanget, men på grund av nuvarande restriktioner kring separata sällskap är det inte alltid möjligt att det går att sälja biljetter i dörren.

Visa biljett

Du visar din biljett i entrén och vi visar dig till bordet. Bordsplacering sker på plats och du kan komma att placeras vid ett annat bordsnummer än det som du bokat eller önskat. Vi kommer självklart att göra vårt bästa för att placera dig och ditt sällskap så nära den plats som ni initialt har bokat, i den uträckning som det är möjligt. Du kommer aldrig att placeras med någon ur ett annat sällskap.

Måste jag skriva ut min biljett?

Nej. När du besöker oss räcker det att du visar upp biljetten som pdf i din smartphone. Tänk på miljön och undvik onödiga utskrifter!

Tillgänglighetsanpassade platser

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se. Vi är en del av Malmönyckeln. Hörselslinga finns att tillgå, vid behov vänligen meddela oss via tech@victoria.se minst två vardagar i förväg.

Barn, student eller pensionär?

Vid kvällsarrangemang är det fri entré för småbarn som kan sitta i vuxens knä. Övriga betalar ordinarie biljettpris.

Betalningsmedel

På Victoriateaterm kan du betala med kort, kontanter och Swish.

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presentkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar på kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För att får ett finare presentkort besök Kulturcentralens butik bredvid Victoriateatern.

Biljettvillkor i Coronatider – när du inte kan eller vill gå

För att underlätta för dig som känner dig orolig, är i riskgrupp eller har sjukdomssymtom, går det i Coronatider att lämna tillbaka dina biljetter fram tills en (1) vecka före evenemanget ska äga rum samt att, fram till samma dag kl 12, byta till en annan föreställning som redan finns i programmet eller ha biljettsumman innestående med möjlighet att byta in till någon föreställning under våren 2021. Kontakta Kulturcentralen på Södra Förstadsgatan 18, 040-10 30 20, info@kulturcentralen.nu för återköp eller byte. Observera att dessa villkor endast gäller under pandemin. Ordinarie biljettvillkor hittar du här.

Här kan du läsa Kulturcentralens fullständiga vilkor för biljettköp >

Förändringar i programmet p.g.a. Coronaviruset

Den rådande situationen med Coronaviruset medför att vi blivit tvungna att göra många förändringar av vårt program och vid genomförande av evenemang. …

Läs mer

Trygga konserter & arrangemang

Vi följer alla restriktioner och Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att förhindra smittspridning. När du besöker oss kan du känna dig säker …

Läs mer

Stöd Victoria

Just nu är det svåra tider för många och inte minst för oss i kulturbranschen. Vi tillhör en bransch som redan innan virusets spridning, präglats av …

Läs mer