Med anledning av Corona

På grund av den rådande situationen med covid-19 har vi tvingats att ställa in ett stort antal evenemang. Vid genomförande av evenemang kommer vi givetvis att följa gängse regler och rekommendationer som finns på plats vid tillfället. Läs mer under hur vi arbetar med trygghet och programförändringar under fliken "Coronainfo".

Biljetter

Så här köper du biljetter till våra evenemang
Foto: Kulturcentralen

Biljetter till alla våra evenemang säljs via Kulturcentralen. Du hittar biljettknappen "Köp biljett" för onlineköp under respektive programpunkt här på hemsidan. Biljetterna säljs även över disk i Kulturcentralens biljettkassa på Södra Förstadsgatan 18, strax bredvid Victoriateatern, på gågatan mitt i Malmö. Om du har frågor rörande biljettköp så når du dem per telefon på 040-10 30 20 eller via e-post: info@kulturcentralen.nu.

Platser över?

Förköpsförsäljningen stänger 2 timmar innan evenemanget börjar. De platser som inte sålts på förköp släpps till försäljning i dörren vid insläpp till det aktuella evenemanget. Det går att se om det finns lediga platser under respektive evenemang.

Visa biljett

Observera att vi har numrerade platsbiljetter. Både vid bord och på balkong, med undantag för i salongen vid stående konsert. Vi visar dig till bordet från entrén till salongen, var vänlig vänta på entrévärden för att visa upp din biljett och bordsplacering.

Måste jag skriva ut min biljett?

Nej. När du besöker oss räcker det att du visar upp biljetten som pdf i din smartphone. Tänk på miljön och undvik onödiga utskrifter!

Tillgänglighetsanpassade platser

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.
Vi är en del av Malmönyckeln.

Barn, student eller pensionär?

Vid kvällsarrangemang är det fri entré för småbarn som kan sitta i vuxens knä, barn under 18 år betalar studentpris. Vi erbjuder ett rabatterat pris för studenter och pensionärer på nästan alla våra evenemang. Se priser under respektive programpunkt här på hemsidan. Studentrabatt gäller vid uppvisande av giltig studentlegitimation. Pensionärsrabatt gäller för dig som fyllt 65 år eller vid uppvisande av pensionärsintyg.

Betalningsmedel

På Victoriateaterm kan du betala med kort, kontanter och Swish.

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presentkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar på kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För att får ett finare presentkort besök Kulturcentralens butik bredvid Victoriateatern.

Biljettvillkor, inställd föreställning och återköp

En bokning kan ångras fram till dess att betalning har skett. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller ej vid köp av evenemangsbiljetter. När betalning har skett är du som kund därför bunden av ditt köp.

Köpt biljett återlöses ej, med undantag för om föreställningen/konserten ställs in *. 

Vid inställd föreställning: Kunden skall i dessa fall senast en (1) månad från evenemangsdatumet/dagen då evenemanget skulle ha varit, meddela sitt anspråk på återbetalning till Kulturcentralen. Om så inte sker har kunden ej rätt till återbetalning. Kunden ansvarar själv för att kontrollera att föreställning/konsert ej är inställd eller flyttad, även om vi såklart kommer göra allt för att kommunicera detta. I händelse av inställt eller flyttat arrangemang bör kunden omedelbart kontakta Kulturcentralen.

Jag har fått förhinder och kan inte gå på föreställningen *

Obs! Biljetterna är normalt sett inte personliga, så en konsument som inte själv kommer utnyttja en köpt biljett har rätt att sälja denna vidare, men då det råder restriktioner kring sällskap I Coronatider, så behöver vi veta om du säljer vidare din biljett meddela oss via info@victoria.se om du sålt vidare din biljett (gäller om du sålt till någon som inte är i ditt sillskap). Vi rekommenderar att skriva ett inlägg i Facebookevenemanget som hör till evenemanget för att sälja vidare biljetter som man av någon anledning inte själv kan nyttja. Länk till Facebookevenemang finns på respektive programsida under biljettpriset här på hemsidan.

Vi ber dig särskilt uppmärksamma att Kulturcentralen inte ansvarar för biljetter som är köpta från andra personer eller organisationer än Kulturcentralen.

* Tillfälligt undantag från denna regel i coronatider
Det råder speciella omständigheter under den pågående coronapandemin och för att underlätta för dig som känner dig orolig, är i riskgrupp eller har sjukdomssymtom, går det nu att lämna tillbaka dina biljetter fram tills en (1) vecka före evenemanget ska äga rum samt att, fram till samma dag kl 12, byta till en annan föreställning som redan finns i programmet eller ha biljettsumman innestående med möjlighet att byta in till någon föreställning under våren 2021. Kontakta Kulturcentralen på Södra Förstadsgatan 18, 040-10 30 20, info@kulturcentralen.nu för återköp eller byte.

Här kan du läsa Kulturcentralens fullständiga personuppgiftspolicy och vilkor för biljettköp >

Vad är picknickteater?

Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar våra besökare att känna sig som hemma. Nästan alla våra evenemang är picknicke…

Läs mer

Möllans Ost

Victoriatallriken är härlig tallrik där Möllans Ost väljer det bästa för dagen ur sina diskar. Här får du fyra ostar och fyra charkuterier med …

Läs mer

Bli flygelsponsor

Vi vill hela tiden bli bättre på det vi gör och alltid erbjuda dig som besökare den bästa upplevelsen hos oss. Våren 2018 påbörjade vi därför en …

Läs mer