Glad sommar, vi ses i höst!

Kansliet håller sommarstängt och vi är tillbaka den 12 augusti. Under denna period har vi begränsad möjlighet att svara på mail och telefon och ber er i första hand vända er till Kulturcentralen via e-post: info@kulturcentralen.nu alt. tel: 040-10 30 20, som har hand om vår biljettförsäljning.

Biljetter

Så här köper du biljetter till våra evenemang
Foto: Kulturcentralen

Biljetter till alla våra evenemang säljs via Kulturcentralen. Du hittar biljettknappen "Köp biljett" för onlineköp under respektive programpunkt här på hemsidan. Biljetterna säljs även över disk i Kulturcentralens biljettkassa på Södra Förstadsgatan 18, strax bredvid Victoriateatern, på gågatan mitt i Malmö. Om du har frågor rörande biljettköp så når du dem per telefon på 040-10 30 20 eller via e-post: info@kulturcentralen.nu.

Gäller väskförbud på Victoria?

Nej, våra picknickkonserter omfattas i nuläget inte av väskförbudet. Om situationen skulle förändras kommer vi att informera här och till samtliga biljettköpare.

Biljettsläpp

Program och biljetter till höstprogrammet 2024 släpptes den 2 maj kl. 12. Bli prenumerant på vårt nyhetsbrev här så får du information om kommande biljettsläpp.

Platser över?

Vi rekommenderar alltid förköp. Förköpsförsäljningen stänger 2 timmar innan evenemanget börjar. De platser som inte sålts på förköp släpps till försäljning i dörren vid insläpp till det aktuella evenemanget. Det går att se om det finns lediga platser på respektive evenemangs programsida.

Visa biljett och placering

Vi har numrerade platsbiljetter både vid bord och på balkong, med undantag för i salongen vid Victoria dansar! (stående konsert). Du visar upp din bijett för entrévärden vid ingången och blir sedan visad till din plats. Observera att om du inte bokar samtliga biljetter vid bordet, kan du komma att dela bord med ett annat sällskap. Klicka här för att visa salongskartan (vi reserverar oss för att placeringen av borden kan skilja sig något mellan skissen och verkligheten, beroende på olika förutsättningar t. ex. rullstolsbokningar el. dyl).

Måste jag skriva ut min biljett?

Nej. När du besöker oss räcker det att du visar upp biljetten som pdf i din smartphone. Tänk på miljön och undvik onödiga utskrifter!

Tillgänglighetsanpassade platser och hjälpmedel

För rullstolsanpassade biljetter boka via info@victoria.se. Vi är en del av Malmönyckeln.

Entréplan är tillgängligt med rullstol och tillgänglighetsanpassad toalett (2 armstöd, dörrbredd 85cm) finns precis vid garderoben i foajén. Hörselslinga finns att tillgå, vid behov vänligen meddela oss via tech@victoria.se minst två vardagar i förväg.

Åldersgräns, barn, student eller pensionär?

Vi har ingen åldersgräns för barn i vuxens sällskap. Vid kvällsarrangemang är det fri entré för småbarn som inte behöver en egen stol och kan sitta i vuxens knä, barn under 18 år betalar studentpris. Observera att det kan förekomma hög volym och vi rekommenderar därför hörselskydd för barn under 13 år.

Vi erbjuder ett rabatterat pris för studenter och pensionärer på nästan alla våra evenemang. Se priser under respektive programpunkt här på hemsidan. Studentrabatt gäller vid uppvisande av giltig studentlegitimation. Pensionärsrabatt gäller för dig som fyllt 65 år eller vid uppvisande av pensionärsintyg. Vill du uppgradera en student- eller pensionärsbiljett till en ordinarie biljett? Säg till i entrén så hjälper vi dig på plats.

Betalningsmedel

På Victoriateaterm kan du betala med kort, kontanter och Swish.

Utländskt/icke-europeiskt betalkort?

Om du upplever svårigheter att betala dina biljetter med ett utländskt/icke-europeiskt betalkort, vänligen kontakta oss på info@victoria.se så gör vi vårt bästa för att lösa problemet.

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presentkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar på kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För att får ett finare presentkort besök Kulturcentralens butik bredvid Victoriateatern.

Observera att du inte kan använda presentkort från Kulturcentralen som betalningsmedel på plats på Victoriateatern. De gäller endast vid köp hos Kulturcentralen.

Biljettvillkor, inställd/flyttad föreställning och återköp

En bokning kan ångras fram till dess att betalning* har skett. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller ej vid köp av evenemangsbiljetter. När betalning har skett är du som kund därför bunden av ditt köp.

Köpt biljett återlöses ej, med undantag för om föreställningen/konserten ställs in eller flyttas. Se info om andrahandsförsäljning via Ticketswap under nästa rubrik.

Vid inställd/flyttad föreställning: Kunden skall i dessa fall senast en (1) månad från evenemangsdatumet/dagen då evenemanget skulle ha varit, meddela sitt anspråk på återbetalning till Kulturcentralen om inget annat anges. Om så inte sker har kunden ej rätt till återbetalning. Kunden ansvarar själv för att kontrollera att föreställning/konsert ej är inställd eller flyttad, även om vi såklart kommer göra allt för att kommunicera detta. I händelse av inställt eller flyttat arrangemang bör kunden omedelbart kontakta Kulturcentralen.

*Obs! Vid betalning med faktura gäller tid för köptillfället som betalning, ej förfallodatum.

Har du fått förhinder eller är föreställningen fullbokad?

Biljetterna är inte personliga och en konsument som inte själv kommer kunna nyttja en köpt biljett har rätt att sälja denna vidare. Vi hänvisar till Ticketswap för andrahandsförsäljning av biljetter. Där kan du enkelt hitta alla våra evenemang och ladda upp din biljett och du som är på jakt efter biljetter kan enkelt se om det finns biljetter som säljes. Var uppmärksam på att det kan förekomma bedrägerier i samband med andrahandsförsäljning av biljetter, genom att använda Ticketswap minskar risken att utsättas för bedrägeri då Ticketswap kontrollerar identitet på både köpare och säljare.

Vill du uppgradera en student- eller pensionärsbiljett till en ordinarie biljett? Säg till i entrén så hjälper vi dig på plats.

Vi ber dig särskilt uppmärksamma att Kulturcentralen eller Victoriateatern inte ansvarar för biljetter som är köpta från andra personer eller organisationer än Kulturcentralen.

Här kan du läsa Kulturcentralens fullständiga personuppgiftspolicy och vilkor för biljettköp >

Vad är picknickteater?

Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar våra besökare att känna sig som hemma. Nästan alla våra evenemang är picknicke…

Läs mer

Upptäck Victoria!

Upptäck Victoria! är vår konsertserie där du, för en liten peng, kan höra spännande musik av hög kvalité i genrer som du kanske aldrig lyssnat på, …

Läs mer

Victoria dansar!

Den 27 april 2017 hade vi premiär för konceptet Victoria dansar! Det var då vi för första gången röjde undan picknickborden och bjöd upp till dans …

Läs mer