Nu finns höstprogrammet ute med ett reducerat antal platser!

Alla arrangemang under vårsäsongen är tyvärr inställda till följd av covid-19. Besök respektive programsida för mer information.

Dubbelkonsert med

Folkeando och Tengo pa'l Truco(ARG/DK)

Foto: Carlos Passeggi & Claudia Adeath
Mer om artisten

Argentinsk tango och folkmusik på en och samma kväll – en dubbelkonsert med den Köpenhamns-/Malmöbaserade argentinska folkmusiktrion Folkeando och den argentinska kvartetten Tengo pa'l Truco, som är på sin fjärde turné genom Europa.

Folkeando spelar musik med djupa rötter i den argentinska folkmusiktraditionen med influenser från hela det rika sydamerikanska musikarvet. På senare år hämtar de även inspiration från den nordiska folkmusiken. Karaktäristiskt för gruppen är deras unika kombination av detaljerade arrangemang och den speciella känslan och rytmen i den argentinsk folkmusiken. Roberto Amerises gitarrs virtuosa och förfinade ljud; de traditionella, melodiska och urbana rytmerna från Fernando Massinos slagverksspel och bombo leguero; liksom Isabel Sciuttos uttrycksfulla sång och flöjter.

Argentinsk musik kan vara intim och stämningsfull, men också mycket rytmisk, energisk och glädjefylld. Tengo pa'l Trucos repertoar sträcker sig från klassisk argentinsk tango och folkmusik, till verk av den så kallade "New Tango" (Astor Piazzolla) och även mer moderna verk. Gruppen spelar också sina egna kompositioner, där tango och folklore smälter samman med jazz, kammarmusik och andra latinamerikanska musikstilar.

Tengo pa'l Truco består av fyra experimentella musiker, Damián Balarino på piano, Luis Hopúa på keyboard och munspel, Gonzalo Villalba på bandoneon, gitarr, bas och sång, samt Carlos Passeggi på trummor, slagverk och sång.

Konserten presenteras i samband med Sonamos Latinoamérica - Lyden af Latinamerika - 19-21/9, Köpenhamn.

Läs mer Dölj
Köp biljett

onsdag 16 september

Insläpp19:00 På scen19:30

Pris

240 kr vid bord
200 kr på balkong

Student / Pensionär

200 kr vid bord
160 kr på balkong


På grund av den rådande situationen med covid-19 har vi i nuläget valt att släppa färre platser till våra evenemang under hösten 2020. Detta för att ha större avstånd mellan bord och rader, både i salongen och på balkongen. Dessa platser kan komma att släppas vid ett senare tillfälle beroende på hur situationen utvecklar sig och vilka riktlinjer som kommer från Folkhälsomyndigheten. Bord 1, 6, 7, 13, 19, 20, 25, 26, 31, 37, samt rad 2 och 4 på balkongen är ej bokningsbara.

Mer info

Klicka på "Köp biljett" för att komma till biljettförsäljningen och se platstillgång. De biljetter som inte sålts på förköp säljs i dörren. Förköpsförsäljningen stänger 2 timmar innan evenemanget börjar.

För rullstolsanpassade platser boka biljetter via info@victoria.se.

Det räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och skippa onödiga utskrifter!

Har du fler frågor?
Du hittar svar på det mesta under Bra att veta. För frågor som rör biljettköp ring Kulturcentralen på 040-10 30 20.

Picknickteater

Detta är ett picknickevenemang, eller som vi brukar kalla det: Picknickteater. Det innebär att du får ta med dig egen mat och dryck till föreställningen.

Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa. Ta med det du är sugen på och glöm inte ta med glas och bestick!

Observera att mat inte får medhavas på balkongen, endast dryck och snacks.

Läs mer: Vad är picknickteater?

Mer om artisten