Med anledning av Corona

Obs! Biljettförsäljningen är tillfälligt stängd till några av våra evenemang då vi håller på att Corona-anpassa biljettsystemet. Så snart det är klart släpps fler biljetter till flera evenemang. Håll utkik här! – – – På grund av den rådande situationen med covid-19 har vi tvingats att ställa in ett stort antal evenemang. Vid genomförande av evenemang kommer vi givetvis att följa gängse regler och rekommendationer som finns på plats vid tillfället. Läs mer under hur vi arbetar med trygghet och programförändringar under fliken "Coronainfo".

-

Lars Demian & David Tallroth

Mer om artisten

Med en outtröttlig strävan efter att sprida sitt budskap till folket och sina dråpliga, absurdistiska visor om livet och samhället serverar den oefterhärmlige Lars Demian guldkorn ur sin 30 år digra repertoar. Ackompanjerad av sig själv och sin trogne vapendragare, tillika enmansbandet och multiinstrumentalisten David Tallroth. Mannen som likt ingen annan kan hantera bastuba och banjo, trummor, hi-hat och cymbal – samtidigt!

Obs! Viktig information – konserterna genomförs i två sittningar!

På grund av rådande omständigheter och restriktioner till följd av Coronaviruset, kommer konserten att gå till lite annorlunda än vad du är van vid hos oss. För att så många som möjligt ska få se konserten har vi valt att göra två konserter efter varandra med ett reducerat antal platser. Det betyder att vi blir tvingade att dela upp biljettköparna i två grupper. en grupp som kommer på den första konserten och en grupp som kommer på den andra. Information har gått ut via Kulturcentralen den 15/10.

Om du har biljett och inte har hört något från dem ber vi dig kontrollera din skräpkorg i mailen alternativt kontakta dem för att verifiera din biljett. Först till kvarn gäller och om du inte väljer sittning 1 eller 2, eller om ditt val redan blivit fullbokat, kommer vi att placera er där det finns plats. Kulturcentralen behöver ditt svar senast den 22/10.

Om du inte vill eller kan gå, ber via dig meddela Kulturcentralen på Södra Förstadsgatan 18, 040-10 30 20, info@kulturcentralen.nu, så fort som möjligt, då platserna är mycket eftertraktade. Det är såklart möjligt att lämna tillbaka biljetterna, se mer info om återköp här.

Till den första (1) sittningen öppnar vi dörrarna kl 18. Tiden när artisterna går på scen är ungefärlig och beror på hur lång tid det tar för alla besökare att komma in och slå sig ner på ett tryggt och smittsäkert sätt. Vårt mål är att konserten börjar någon gång mellan kl 18.30 och kl 19.00. Besökare till kvällens andra (2) sittning är välkomna från kl 20.30 och föreställningen börjar någon gång mellan kl 21 och 21.30. Var vänlig kom i tid för allas bekvämlighet.

Biljettförsäljningen är stängd tills dess att alla biljettköpare blivit ombokade, därefter kan det släppas upp lediga biljetter. Håll utkik här!

---

Här bjuds det på musikaliska egenheter, gott humör och snygga kostymer! Demians musik karaktäriseras av dråpliga, absurdistiska visor om livet och samhället. Som en av landets mest egensinniga artister har Demian med sina satiriska visor fått en trogen publik och har flera gånger jämförts med den amerikanske singer-songwritern Tom Waits.

Läs mer Dölj

fredag 13 november ( Fler datum: - )

Insläpp18:00 På scen18:30

Sittning #2

Insläpp kl. 20:30, på scen ca kl. 21

Ordinarie pris

300 kr vid bord/på balkong


Obs! Biljettförsäljningen är tillfälligt stängd


Vi håller på att göra om biljettsystemet, så snart det är klart kommer fler biljetter finnas till försäljning.


Obs! Denna konsert genomförs i två sittningar. Nya biljetter till respektive sittning utfärdas av Kulturcentralen. Om du inte fått nya biljetter kontakta Kulturcentralen på 040-10 30 20 eller via info@kulturcentralen.nu. Gamla biljetter är ej giltiga.


På grund av den rådande situationen med Coronaviruset har vi reducerat antalet platser i lokalen, både i salongen och på balkongen. Biljetter bokas per sällskap och bordsplacering sker på plats. Du kan komma att placeras vid ett annat bord än det du initialt har bokat. Oavsett vilken plats du bokar så placeras du aldrig med någon ur ett annat sällskap. Vi tar såklart hänsyn till din bokning och kommer att försöka placera dig så nära som möjligt din bokade/önskade plats, i den mån som det är möjligt. Tack för visad förståelse.


För mer information med anledning av Coronaviruset

Picknickteater

Detta är ett picknickevenemang, eller som vi brukar kalla det: Picknickteater. Det innebär att du får ta med dig egen mat och dryck till föreställningen.

Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa. Ta med det du är sugen på och glöm inte ta med glas och bestick!

Observera att mat inte får medhavas på balkongen, endast dryck och snacks.

Läs mer: Vad är picknickteater?

Mer om artisten