-

The Dublin Legends(IRL)

Mer om artisten

Den legendariska gruppen inom den irländska folkmusiken som under namnet The Dublin Legends för vidare arvet efter The Dubliners, kommer tillbaka till Victoriateatern för två konserter. Gruppen har uppträtt i decennier och turnerat världen över med sina ikoniska och älskade konserter. Tillsammans underhåller de gamla och nya fans världen över med klassiker som: ”Whiskey in the Jar”, ”Dirty Old Town”, ”The Wild Rover”, ”Seven Drunken Nights” och många fler.

Obs! Viktig information – konserten är framflyttad till den 15 november.

Klicka här för att komma till sidan för konserten den 15/11 >

För att alla som köpt biljett ska få plats på det nya datumet genomför vi konserten den 15 november i två sittningar. Sittning #1: insläpp kl 17:30, på scen kl. 18.00. Sittning #2: Insläpp kl 20.30, på scen kl. 21:00. Om du köpt biljett innan konserten flyttades, meddela till Kulturcentralen på info@kulturcentralen.nu el. 040-10 30 20 vilken av sittningarna du/ditt sällskap helst vill gå på, senast den 27 januari behöver de ditt svar. Det är såklart också möjligt att få pengarna tillbaka för biljetterna. Glöm inte att uppge bokningsnummer.

---

Sean Cannon har varit medlem i The Dubliners under nära 30 år, medan Paul och Shay är nya medlemmar. Banjovirtuosen Gerry O'Connor har varit verksam i den berömda gruppen Four Men and A Dog och har även spelat med alla från Sharon Shannon till Shane MacGowan. Otaliga sessioner och inspelningar tillsammans med Barney McKenna har det också blivit, så det var ganska naturligt att det var han som tog vid efter Barneys död för att på så vis hedra arvet efter Barney.

"It's too late to stop now", sa Barnet en gång. Sean, Shay, Paul och Gerry har tagit de visa orden till sig.

På scen:
Seán Cannon – sång, gitarr och mandola
Gerry O' Connor – irländsk tenorbanjo, fiol och slagverk
Paul Watchorn – sång, femsträngad banjo och bodhran
Shay Kavanagh – sång och gitarr

Läs mer Dölj

Mer om artisten