Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar våra besökare att känna sig som hemma. Nästan alla våra evenemang är picknickevenemang, vilket innebär att du får ta med dig egen mat och dryck, med undantag för vid stående konserter Victoria dansar!. Det spelar ingen roll vad du tar med, hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa – ta med det du är sugen på!

Om du har med dig picknick så ser vi gärna att du kommer när dörrarna öppnar, så du har tid att packa upp din picknick utan att störa föreställningen. Man får äta under tiden förställningen pågår, men såklart respekterar vi både artisten och andra besökare genom att försöka göra det så tyst som möjligt, utan att prassla och klirra allt för mycket.

Glöm inte att även ta med dig glas och bestick!

Gäller väskförbud på Victoria?

Nej, våra picknickkonserter omfattas i nuläget inte av väskförbudet. Om situationen skulle förändras kommer samtliga biljettköpare att informeras.

Till försäljning

Vi har en cafékiosk i foajén som är öppen under hela föreställningen där det går att köpa varma och kalla drycker, godis och snacks. Vi tar emot betalning med kort, kontanter och Swish.

Vid plats på balkongen

Observera att mat inte får medhavas på balkongen, endast dryck och snacks. Allt som säljs i caféet får förtäras även på balkongen.

Miljö och sortering

Vi strävar efter en hållbar verksamhet och ber dig som gäst att hjälpa oss i vårt arbete för en bättre miljö genom att slänga och sortera dina sopor. Det finns sopsortering i foajén. Tack för hjälpen!