Biljetter till höstprogrammet släpps 2 maj kl. 12.

Skrolla längst ner och klicka på "Prenumerera på Victoriateaterns nyhetsbrev". Fyll i dina uppgifter så får du information så snart biljetterna finns till försäljning!

Om oss

Mitt i Malmös hjärta och mitt i Malmöbornas hjärta, Victoriateatern är efter över ett sekel mer levande än någonsin!
Foto: Felicia Korman

På Victoriateatern varvas internationella akter med nationella och lokala förmågor och vi strävar efter ett kulturutbud utan begränsningar. En nationellt erkänd scen som blandar friskt i utbudet – musik och teater samsas med stand-up, varieté och mycket mer. Vi arbetar kontinuerligt för större mångsidighet och vi kan stolt konstatera att vår publik både ökar i antal, ålder och bakgrund.

Kulturföreningen Kontrast

Kulturföreningen Kontrast är den ideella förening som stått bakom Victoriateatern sedan 1982.

Klicka här för att få reda på vem som sitter i styrelsen, hitta kontaktuppgifter till medlemsansvarig, läsa årsredovisning och verksamhetsberättelse.

Läs mer

Historien om Victoria

Det började som en biograf. Den 9 september 1912 slog arkitekten och byggmästaren Axel Stenberg upp portarna till Victoriateatern för första gången.

Inspirerad av Stora Biografteatern hade Stenberg låtit bygga Malmös största och ståtligaste biograf.

Läs mer

Press och media

Har du frågor om vårt program, artister eller verksamhet?

Här hittar du kontaktuppgifter till vår kommunikationsanvarig som kan hjälpa dig med dina frågor rörande nyheter, ackreditering, intervjuuppgifter till artister och annat som rör kommunikation, press och marknadsföring.

Läs mer

Arrangör

Spela på vår scen, arrangera marknad eller hyra teatern?

Här kan du läsa mer om bokning, kapacitet, load-in, teknik och bild- och ljudupptagning för dig som ska eller vill arrangera hos oss. 

Läs mer

Kontakt

Ring 040-10 30 20 för att komma till vår biljettkassa.

Här hittar du fler kontaktuppgifter till oss som arbetar på Victoriateatern med program, teknik och marknadsföring.

Läs mer

Integritetspolicy

Här kan du läsa vår policy för hantering av personuppgifter. Från och med den 25 maj, 2018 gäller EU:s nya dataskyddsförordning General Data Protection Regulation (GDPR), vilket bland annat innebär hårdare krav på hantering av personuppgifter.

Läs mer