Glad sommar, vi ses i höst!

Kansliet håller sommarstängt och vi är tillbaka den 12 augusti. Under denna period har vi begränsad möjlighet att svara på mail och telefon och ber er i första hand vända er till Kulturcentralen via e-post: info@kulturcentralen.nu alt. tel: 040-10 30 20, som har hand om vår biljettförsäljning.

Bra att veta / FAQ

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna som vi får
Foto: Felicia Korman

Har du frågor som rör biljettköp, kontakta Kulturcentralen040-10 30 20.

Gäller väskförbud på Victoria? Nej, våra picknickkonserter omfattas i nuläget inte av väskförbudet. Om situationen skulle förändras kommer samtliga biljettköpare att informeras.

Hittar du inte det svar du letar efter går det bra att höra av sig till oss på info@victoria.se.

Kansliet håller sommarstängt till den 12 augusti. Under denna period har vi begränsad möjlighet att svara på mail och telefon och ber er i första hand vända er till Kulturcentralen via e-post: info@kulturcentralen.nu alt. tel: 040-10 30 20, som har hand om vår biljettförsäljning. Glad sommar, vi ses i höst!

Hålltider, insläpp och på scen

Om inget annat anges öppnar dörrarna vid picknick-evenemang kl. 19, på scen kl.19.30. Vid matiné: Dörrar kl. 15.30, på scen kl. 16. Vid Victoria dansar!: Dörrar: kl 20, på scen kl 21. Victoriateatern är en förhållandevis liten lokal med en intim känsla. Vi ber er vara på plats i god tid av hänsyn till övriga besökare och de som uppträder, tack!

De flesta av våra arrangemang, utom Victoria dansar! består av två delar á 40-50 minuter och 20 minuters paus.

Biljetter, betalning och presentkort

Biljetter säljs online eller över disk hos Kulturcentralen, Södra Förstadsgatan 18, tel. 040-10 30 20. Du hittar biljettknappen "Köp biljett" vid respektive programpunkt här på hemsidan. För rullstolsanpassade biljetter boka via info@victoria.se. Förköp stänger 2 timmar före evenemanget börjar. Vi tar emot kort, kontanter och Swish.

Barn är välkomna i vuxens sällskap. Klicka på läs mer för mer info om åldergräns etc.

Läs mer

Hitta till Victoriateatern

Victoriateatern ligger på gågatan i Malmö på Södra Förstadsgatan 18, i höjd med Davidshall. 


Med kollektivtrafik är närmaste tågstation "Triangeln" (norra) och med stadsbuss går du av på hållplats ”Malmö Davidshall”.
 Du kan också ta stadsbuss till "Gustav Adolfs Torg" som är ca 6 minuters promenad bort.

För mer information om kollektivtrafik besök Skånetrafikens hemsida.

Picknick, mat och dryck

Nästan alla våra evenemang är picknick-evenemang, med undantag för stående konserter. Det innebär att du får ta med dig egen mat och dryck. Ta med dig det du är sugen på och glöm inte ta med dig glas och bestick! Det inte är tillåtet att ta med mat till balkongen, endast dryck och snacks.

Till försäljning finns kalla och varma drycker, snacks, godis och choklad.

Läs mer

Parkering i närheten

Kommer du med bil?

Vi har ingen egen parkering, men det är smidigast att parkera på på Davidshallstorg, bara någon minut bort till fots.

Närmaste parkeringshus finns ca 400 m bort på Kaptensgatan 4, "P-huset Anna".

Läs mer  >

Garderob och borttappade saker

Garderoben är avgiftsfri. Häng in ditt ytterplagg i garderoben innan du visar biljett. Det går också bra att lämna in din väska, cykelhjälm eller ditt paraply. Garderoben är bevakad.

Har du tappat, glömt eller blivit av med något hos oss? Maila till info@victoria.se och beskriv det du saknar, samt vilket datum det hänt.

Tillgänglighet och hjälpmedel

Entréplan är tillgängligt med rullstol och tillgänglighetsanpassad toalett (2 armstöd, dörrbredd 85cm) finns precis vid garderoben i foajén.

För rullstolsanpassade biljetter boka via info@victoria.se. Vi är en del av Malmönyckeln.

Hörselslinga finns att tillgå, vid behov vänligen meddela oss via tech@victoria.se minst två vardagar i förväg.

Fotografering, ljud- och videoupptagning

Privat fotografering med exempelvis mobil- eller kompaktkamera är tillåtet om inget annat anges, observera dock att det alltid är förbjudet att använda blixt.

Tillhör du press?
Läs mer  >

Är du artist/arrangör?
Läs mer >

Köpa skivor och merchandise

I anslutning till evenemangen kan du ofta köpa skivor, affischer och annat kul. Det är inte ovanligt att artisterna kommer ut i pausen och/eller efter konserten för att signera och prata med gästerna.

Håll utkik i entrén när du är på plats!

Observera att det är artisten själv som står för försäljningen och vi kan därför inte garantera att de tar kort. Var gärna förberedd med kontanter.