Glad sommar, vi ses i höst!

Kansliet håller sommarstängt och vi är tillbaka den 12 augusti. Under denna period har vi begränsad möjlighet att svara på mail och telefon och ber er i första hand vända er till Kulturcentralen via e-post: info@kulturcentralen.nu alt. tel: 040-10 30 20, som har hand om vår biljettförsäljning.

Bli flygelsponsor

Insamlingskampanjen pågår fortfarande – bli flygelvän du med!

Vi vill hela tiden bli bättre på det vi gör och alltid erbjuda dig som besökare den bästa upplevelsen hos oss. Våren 2018 påbörjade vi därför en insamlingskampanj för att finansiera en Steinwayflygel till teatern. Nu finns flygeln på plats, men insamlingskampanjen pågår fortfarande och vi behöver din hjälp. Genom en donation till vår flygelfond bidrar du till att höja kvaliteten på vårt musikaliska programutbud och hjälper oss att säkra Victoriateaterns framtid och ställning som en av Malmös mest vitala och aktuella scener.

Varför en Steinway?

Steinway & Sons har över 160 års erfarenhet av flygeltillverkning och är världens främsta producent av flyglar. En Steinway är flyglarnas motsvarighet till bilarnas Rolls-Royce och 19 av 20 konsertpianister föredrar att spela på en flygel från Steinway & Sons. En flygel från Steinway & Sons är en investering som håller för många generationer framöver och något som både kommer att höja Victoriateaterns status som scen och öka dess attraktionskraft både hos besökare och artister. Ryktet sprider sig snabbt och många musiker söker sig till en scen som kan erbjuda ett riktigt bra instrument av högsta klass.

Vad får jag som sponsor, utöver stoltheten att bidra till Victoriateaterns fortsatta liv som scen?

Som sponsor blir du ägare till en exakt kopia av den tangent eller de tangenter som du sponsrat, får önskad ingravering på en plakett i Victoriateaterns foajé, samt blir listad som flygelsponsor på vår hemsida. Är ni flera som vill gå ihop för att sponsra en tangent så går det såklart också bra. Vid större donationer, som vid sponsring av en hel oktav får man t.ex. som företag möjlighet att synas på vår hemsida med logotyp, länkar och mer information. Dessutom tillkommer såklart fler guldkorn och godbitar – kontakta oss för att få reda på mer.

Victorias Flygelvänner

Vill eller kan du inte sponsra med en hel tangent, men ändå vill bidra så går det såklart bra – vi kallar det ”Victorias flygelvänner”. Som vän stödjer du inte bara investeringen utan också det fortsatta underhållet av flygeln och bidrar till att den får ett långt liv.

Swisha för att bli Flygelvän

Swish-nummer: 123 374 91 73
Donera valfri summa och skriv "Flygelvän" som meddelande på din inbetalning.

Hjälp oss att sprida kampanjen!

Gå med i vår Facebookgrupp och bjud in dina vänner till den, dela denna sida eller läs och sprid Sydsvenskans artikel om projektet så hjälper du oss att sprida kampanjen – det uppskattat vi verkligen!

Hashtag: #victoriasflygel

Stöd Victoria

Just nu är det svåra tider för många och inte minst för oss i kulturbranschen. Vi tillhör en bransch som redan innan virusets spridning, präglats av …

Läs mer

Biljetter

Biljetter till alla våra evenemang säljs via Kulturcentralen. Du hittar biljettknappen "Köp biljett" för onlineköp under respektive programpunkt här …

Läs mer

Historien om Victoria

Efter ett decennium av teater, film, revyer, fester och konserter fyllde Victoria 100 år 2012. En mer vital och energisk hundraåring får man leta …

Läs mer