Obs! Från och med den 9 februari, 2022, hävs coronarestriktionerna och därmed försvinner bland annat krav på deltagartak och andra uttryckta deltagarbegränsningar, till exempel krav på avstånd mellan sällskap och storlek på sällskap tas bort, liksom möjligheten till användning av vaccinationsbevis vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar samt mässor.
Läs mer på regeringens hemsida

Covidbevis & legitimation

I enlighet med Regeringens beslut har vi från och med den 1 december till den 9 februari, 2022 infört kontroll av vaccinationsbevis för samtliga i publiken över 18 år.
Klicka här för mer information.

Angående lättade restriktioner f.r.o.m. 29 september

Sedan beskedet att covidrestriktionerna lättas, har vi släppt upp något fler biljetter till våra evenemang, dock inte upp till maxkapacitet. Publikantalet är fortfarande kraftigt reducerat och du kommer inte placeras vid samma bord som någon ur ett annat sällskap.

Om du och ditt sällskap inte bokat biljetter tillsammans, men ändå vill sitta ihop, ber vi er meddela detta omgående till info@victoria.se så vi kan placera er tillsammans.

Vi släpper in ett sällskap i taget och bordsplacering sker på plats. Caféet är öppet och vi ser helst att ni betalar med kort eller Swish. Tiden när artisten går på scen är ungefärlig och beror på hur lång tid det tar för alla gäster att komma in och slå sig ned. Var vänlig kom i tid för allas bekvämlighet.

Vi uppmanar alla, både personal, artister och besökare att stanna hemma vid minsta symptom.

Trygga konserter och arrangemang före 29 september

Vi följer alla restriktioner och Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att förhindra smittspridning. När du besöker oss kan du känna dig säker på att vi alltid gör vårt yttersta för att du ska vara trygg.

Publikantalet är kraftigt reducerat och borden är placerade med gott om avstånd till nästa sällskap, i enlighet med gällande regelverk. Vi har vidtagit smittskyddsåtgärder och infört rutiner för att undvika trängsel och köbildning samt skapat goda förutsättningar för gäster att kunna hålla ett, ur smittskyddsperspektiv, säkert avstånd till varandra.

Vi släpper in ett sällskap i taget, bordsplacering sker på plats och du kommer aldrig placeras med någon ur ett annat sällskap.

Om du och ditt sällskap inte bokat biljetter tillsammans, ber vi dig att meddela detta omgåend och senast 2 dagar före evenemanget ska äga rum till biljett@victoria.se så att vi kan placera er tillsammans.

Handsprit och goda möjligheter att tvätta händerna finns på plats. Vi ber dig respektera de anvisningar som finns på plats och Folkhälsomyndighetens riktlinjer som att hålla avstånd, mycket god handhygien och stanna hemma vid minsta tecken på sjukdom. Vi uppmanar alla, både personal, artister och besökare att stanna hemma vid minsta symptom.

Caféet är öppet och beställning, servering och betalning sker utan att du behöver resa dig från bordet. Mat och dryck ska förtäras sittande. Vi ser helst att ni betalar med kort eller Swish.
Tiden när artisten går på scen är ungefärlig och beror på hur lång tid det tar för alla gäster att komma in och slå sig ner på ett tryggt och smittsäkert sätt. Var vänlig kom i tid för allas bekvämlighet.

Precis som tidigare städas lokalerna noggrant både före, under och efter evenemang, nu med extra fokus på desinficering av exempelvis ytor, handtag och knappar.

Övrig info

  • Vi följer noga information och råd från myndigheter och läget kan komma att förändras snabbt. Fler evenemang kan komma att påverkas. Håll dig uppdaterad om läget på hemsidan.
  • Läs mer om virusutbrottet och hur du ska göra för att skydda dig och din omgivning hos Folkhälsomyndigheten >>