Chip Taylor - Can I Offer You A Song?(US)

Foto: Ambrose Blaine
Mer om artisten

Ända sedan Chip Taylor återvände till musiken efter sin långa och framgångsrika karriär som professionell gambler, har Sverige och kanske framför allt Malmö haft en alldeles speciell plats i hans hjärta. Han har spelat här många gånger de senaste 20 åren och skaffat sig många vänner. När han nu återvänder för ännu en spelning på sin favoritscen Victoriateatern är det kanske för sista gången. Det är inte en uttalad avskedskonsert men de långa flygresorna har blivit allt jobbigare.

Konserten är inställd!

Konserten är tyvärr inställd p.g.a. sjukdom. Vi beklagar det inträffade. Köpta biljetter återbetalas. Vid frågor som rör biljetter och återköp kontakta Kulturcentralen på info@kulturcentralen.nu el. 040-10 30 20.

---

Chip Taylor fyller snart 83 och har sannerligen inte slagit av på takten. Han skriver mer sånger än någonsin och är extremt produktiv och ger ut skivor på löpande band. Senaste plattan ”Can I Offer You A Song?” känns dock lite som en summering av andra halvan av hans artistliv. Lågmälda, poetiska och lite nostalgiska reflektioner över allt han upplevt, alla människor han mött.

Under första delen av Chip Taylors artistliv skrev han som de flesta vid det här laget känner till en rad stora hits som ”Angel Of The Morning”, Wild Thing” och många fler. På senare år har även några låtar från hans senare period blivit hits, till exempel ”F**k All The Perfect People”, som efter att den spelades i TV-serien Sex Education exploderade på Spotify och YouTube.

Läs mer Dölj

Mer om artisten