Information med anledning av covid-9

På grund av den rådande situationen har vi tvingats att ställa in ett flertal av våra programpunkter. Läs mer under fliken "Coronainfo" för information om återköp eller läsa mer om hur du kan stödja oss genom Coronakrisen. Vi ber er ha överseende med att det kan ta lite längre tid att få kontakt med biljettkassan hos Kulturcentralen, då de har reducerade öppettider och hög belastning just nu. Tack för visad förståelse.

Jazz i Malmö presenterar

Østergaard Art Quartet - Feat. Anders Jormin(DK/NO/FR/SE)

Foto: Johan Palmborg
Mer om artisten

En europeisk supergrupp bestående av fem personliga improvisatörer från Nord- till Sydeuropa! Musiken är lekfull och fri och full av kontraster. I ett poetisk ljuduniversum får vi höra både helt fria improvisationer och egna kompositioner av Michala Østergaard-Nielsen.

Obs! Konserten har blivit inställd

Biljetter köpta online återbetalas automatiskt. Har du köpt biljetter över disk kontakta Kulturcentralen, Södra Förstadsgatan 18, 040-10 30 20 el. info@kulturcentralen.nu, för återköp. Kontakta Jazz i Malmö för mer information.

Information med anledning av coronaviruset >>

Det är ett intensivt och knivskarpt kärleksmöte, någonstans mellan Europas motorvägar och den nordiska tundran.

På scen:
Per Jørgensen (NO) – trumpet, röst och darbouka
Kasper Tranberg (DK) – trumpet, kornett och flygelhorn
Marc Ducret (FR) – elektrisk och akustisk gitarr
Michala Østergaard-Nielsen (DK) – trummor, slagverk
Anders Jormin (SE) – bas

Kvartettens andra Album "More Stories from the Village" var på två "Best of the Year" listor över bästa jazzutgivningar 2016 i Sverige och i Europa: Johannes Cornells liste i DN/Sverige och All About Jazz journalist Eyal Hareuvenis “Top Ten European list/Free Jazz Blog“.

När bandledaren Michala Østergaard-Nielsen tilldelades priset “Jazzkannan" 2018 löd motivationen: “Årets jazzkanna går till en spirituell och lyhörd kompositör och musiker, vars universum är fyllt av poetiska vibrationer som leder till ögonblicklig kärlek.”

Läs mer Dölj

Mer om artisten