Med anledning av Corona

Obs! Biljettförsäljningen är tillfälligt stängd till några av våra evenemang då vi håller på att Corona-anpassa biljettsystemet. Så snart det är klart släpps fler biljetter till flera evenemang. Håll utkik här! – – – På grund av den rådande situationen med covid-19 har vi tvingats att ställa in ett stort antal evenemang. Vid genomförande av evenemang kommer vi givetvis att följa gängse regler och rekommendationer som finns på plats vid tillfället. Läs mer under hur vi arbetar med trygghet och programförändringar under fliken "Coronainfo".

-

Running Home for Christmas - Julkonsert med Daniel Eriksson & Andreas Eldeen

Foto: Eldeen productions
Mer om artisten

Två av Malmös bästa sångare möts i en intim julkonsert. "Running home for Christmas" är en julkonsert där närheten till publiken får stå i centrum. En musikalisk vinterresa som får färgas av deras personliga sång-bakgrunder inom soulen och jazzen samt deras gemensamma över 30-åriga erfarenhet från Europas musikalscener, här uppbackade av deras vapendragare Anders Juhlin vid flygeln.

Obs! Viktig information – föreställningarna genomförs i två sittningar!

På grund av rådande omständigheter och restriktioner till följd av Coronaviruset, kommer föreställningen att gå till lite annorlunda än vad du är van vid hos oss. För att så många som möjligt ska få se föreställningen har vi valt att göra två föreställningar efter varandra med 50 personer i publiken per sittning. Det betyder att vi blir tvingade att dela upp biljettköparna i två grupper. 50 som kommer på den första föreställningen och 50 som kommer på den andra. Information har gått ut via Kulturcentralen den 13/10.

Om du har biljett och inte har hört något från dem ber vi dig kontrollera din skräpkorg i mailen alternativt kontakta dem för att verifiera din biljett. Först till kvarn gäller och om du inte väljer sittning 1 eller 2, eller om ditt val redan blivit fullbokat, kommer vi att placera er där det finns plats. Kulturcentralen behöver ditt svar senast den 22/10.

Om du inte vill eller kan gå, ber via dig meddela Kulturcentralen på Södra Förstadsgatan 18, 040-10 30 20, info@kulturcentralen.nu, så fort som möjligt, då platserna är mycket eftertraktade. Det är såklart möjligt att lämna tillbaka biljetterna, se mer info om återköp här.

Till den första (1) sittningen öppnar vi dörrarna kl 18. Tiden när artisterna går på scen är ungefärlig och beror på hur lång tid det tar för alla besökare att komma in och slå sig ner på ett tryggt och smittsäkert sätt. Vårt mål är att konserten börjar någon gång mellan kl 18.30 och kl 19.00. Besökare till kvällens andra (2) sittning är välkomna från kl 20.30 och föreställningen börjar någon gång mellan kl 21 och 21.30. Var vänlig kom i tid för allas bekvämlighet.

Biljettförsäljningen är stängd tills dess att alla biljettköpare blivit ombokade, därefter kan det släppas upp lediga biljetter. Håll utkik här!

---

”Chestnuts Roasting…” som blandas med svenska pärlor, Joni Mitchell och Oh Holy night säger en del om bredden publiken kommer bjudas på. Konserten rymmer både kända och mindre kända sånger med anknytning till vintertiden i delvis nya arrangemang och tappningar med målsättningen att lysa upp decembermörkret med en härlig musikalisk upplevelse.

Daniel och Andreas samarbete och vänskap är sprunget ur de senaste årens succéer och utsålda föreställningar som Jesus och Judas i Jesus Christ Superstar in concert, senast i den stora Konsertsalen på Malmö Live och Uppsala Konserthus 2019.

Andreas Eldeen är Malmöartisten som trivs lika bra på Malmö Operas scen som framför ett storband eller ensam vid ett piano. Med tio produktioner på Malmö Opera och hundratals konserter i ryggen en minst sagt bred bas och publik.

Sommaren 2020 är han aktuell i Sunset Boulevard på Jyske Opera och i december återvänder han återigen till Malmö Opera.

Daniel Eriksson debuterade som artist för över 20 år sedan och har via Scenskolan i Göteborg gjort sig en internationell musikalkarriär där han uppburit titel- & huvudroller i Jekyll & Hyde, Jesus Christ Superstar, Miss Saigon och RENT för att nämna några. Efter flitigt spelande på teatrar & operahus runt om i Europa återkom han 2018 till scenerna i Sverige och sågs senast på Malmö Opera i Skönheten & Odjuret.

Läs mer Dölj

onsdag 9 december ( Fler datum: - )

Insläpp18:00 På scen18:30

Sittning #2

Insläpp kl. 20:30, på scen ca kl. 21

Ordinarie pris

260 kr vid bord/på balkong


Obs! Biljettförsäljningen är tillfälligt stängd


Vi håller på att göra om biljettsystemet, så snart det är klart kommer fler biljetter finnas till försäljning.


Obs! Denna konsert genomförs i två sittningar. Nya biljetter till respektive sittning utfärdas av Kulturcentralen. Om du inte fått nya biljetter kontakta Kulturcentralen på 040-10 30 20 eller via info@kulturcentralen.nu. Gamla biljetter är ej giltiga.


På grund av den rådande situationen med Coronaviruset har vi reducerat antalet platser i lokalen, både i salongen och på balkongen. Biljetter bokas per sällskap och bordsplacering sker på plats. Du kan komma att placeras vid ett annat bord än det du initialt har bokat. Oavsett vilken plats du bokar så placeras du aldrig med någon ur ett annat sällskap. Vi tar såklart hänsyn till din bokning och kommer att försöka placera dig så nära som möjligt din bokade/önskade plats, i den mån som det är möjligt. Tack för visad förståelse.


För mer information med anledning av Coronaviruset

Picknickteater

Detta är ett picknickevenemang, eller som vi brukar kalla det: Picknickteater. Det innebär att du får ta med dig egen mat och dryck till föreställningen.

Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa. Ta med det du är sugen på och glöm inte ta med glas och bestick!

Observera att mat inte får medhavas på balkongen, endast dryck och snacks.

Läs mer: Vad är picknickteater?

Mer om artisten