Biljetter till höstprogrammet släpps 2 maj kl. 12.

Skrolla längst ner och klicka på "Prenumerera på Victoriateaterns nyhetsbrev". Fyll i dina uppgifter så får du information så snart biljetterna finns till försäljning!

Livestream

Helena Josefsson - Det bästa med!

Foto: Kai-Uwe Heinze
Mer om artisten

Välkommen in i Helena Josefssons värld – över länk! Efter 20 år som artist och låtskrivare finns det mycket spännande att uppleva tillsammans med henne. Allt i en ny, trolsk tolkning, framfört med stor intimitet och ännu större hjärta. Helena hoppar musikaliskt mellan skogens mosskuddar i röda högklackade stövlar. Aldrig sjunger hon en sång likadant två gånger. Alltid ska musiken utvidgas och spänningen finnas där. Varmt välkommen in i den skimrande bubblan! Du kommer inte ångra en sekund!

Livestream

När: Lördag 17 april | 20:00 | Bli prenumerant på Victoriateaterns YouTubekanal

Streamen är gratis att ta del av, men stöd oss gärna via Swish till nr. 123 374 91 73 (märk din inbetalning med ”covid19"), köp en stödbiljett för valfri summa, donera via PayPal eller efterskänk din biljett som du köpt till någon av de föreställningar som ställts in. Stort tack!

På scen:
Helena Josefsson – sång
Anders Juhlin – keyboards
Bo Håkanson – trummor och slagverk
Anders Lorentzi – bas
Ulrika Lorentzi –  cello

Låtlista:
Meadow (H.Josefsson)
Waterlily Love (H.Josefsson)
Fén & jag (H.Josefsson)
Where does the unused love go? (H.Josefsson)
Ett hus vid havet (Marie Fredriksson, Lasse Lindbom)
The Clouds (H. Josefsson)
If you can´t sleep (H. Josefsson)
Moonlight (Martin Josefsson)
Enjoy Yourself (H. Josefsson)
Imagine (John Lennon)
Det stora blå (H. Josefsson)
One Day (Arash Labaf, Robert Uhlmann)
Vi möts igen nånstans (H.Josefsson)
All the blue (H. Josefsson, Magnus Börjeson)

Helena är en riktig konstnärssjäl som haft musiken med sig tidigt i livet. Hon visste redan som sjuåring att det var artist eller troll hon skulle bli. Hon har tagit essensen ur de båda och  gått sin egen väg, skaffat sin egen konstnärliga utbildning genom flickkörer, banden Plastic Soul och Sandy Mouche. Hon är också en riktig studioräv och har sjungit på album med The Ark, Hideki Kaji (JPN), Junior Senior (DK), Ossler. Swan Lee (DK) mfl. Som leadsångerska har hon nått miljontals människor världen över med sin röst i låtar med Per Gessle, Arash och Mono Mind.

Läs mer Dölj

Mer om artisten