Hela höstens program är släppt!

Skrolla ner för mer information och biljetter

- Livekonsert & livestream (7/11)

Smoke Rings Sisters –"Goddag goddag" - En hyllning till Hasse & Tage

Foto: Sara Ljunggren
Mer om artisten

Med medryckande stämsångsarrangemang, musikalisk lekfullhet och klingande röster tar Smoke Rings Sisters, Erik Gullbransson och Mattias Palm sig an Hasse & Tage! Humorhistoriens omaka par som orsakade skrattdynamit i Sverige med sina klassiska texter och musikaliska trampoliner, men som också fick oss att stanna upp och reflektera. En osannolik föreställning där du sannolikt blir på gott humör!

Obs! Viktig information – konserterna genomförs i två sittningar!

På grund av rådande omständigheter och restriktioner till följd av Coronaviruset, kommer konserterna att gå till lite annorlunda än vad du är van vid hos oss. För att så många som möjligt ska få se konserten har vi valt att göra två konserter efter varandra. Till den första (1) sittningen öppnar vi dörrarna kl 18. Tiden när artisten går på scen är ungefärlig och beror på hur lång tid det tar för alla besökare att komma in och slå sig ner på ett tryggt och smittsäkert sätt. Vårt mål är att föreställningen börjar någon gång mellan kl 18.30 och kl 19.00. Besökare till kvällens andra (2) sittningen är välkomna från kl 20.30 och föreställningen börjar någon gång mellan kl 21 och 21.30. Var vänlig kom i tid för allas bekvämlighet.

Om du har köpt biljett, före den 22 oktober, och inte har hört något ber vi dig kontrollera din skräpkorg i mailen alternativt kontakta Kulturcentralen på 040-10 30 eller via info@kulturcentralen.nu för att verifiera din biljett. Gamla biljetter är ej giltiga.

Livestream  |  7/11 – 21:00  |  Köp stödbiljett

På grund av rådande omständigheter genomförs denna konsert med ett reducerat publikantal. Därför har vi valt att även livestreama konserten så att så många som möjligt ska få möjlighet att ta del av musiken. Livestreamen börjar kl 21.00 den 7 november och är gratis. Artisterna får självklart full ersättning. Tack för att du tittar! Läs här hur du kan stödja oss. Prenumerera på vår YouTubekanal och klicka här för att komma direkt till streamen!

Smoke Rings Sisters består av sångerskorna Theresa Skjolden, Stina Klintbom och Sara Ljunggren. Trion bildades 2011 för att göra en enda konsert. Men tack vare personkemi och röstklanger blev det många fler konserter och de är nu befästa som en av de starkast lysande vokalgrupperna i landet, tack vare sina röster, arrangemang och såklart passionen för jazz och swing, främst mellan åren 1920-1950.

Erik Gullbransson är en mångsidig artist, sångare, skådespelare och konferencier med en återkommande gäst hos orkestrar och storband runt om i landet. Som musikalartist har han medverkat i en lång rad musikalproduktioner.

Mattias Palm är utbildad på musikalprogrammet på Teaterhögskolan i Göteborg. Han debuterade som regissör 2013 och har därefter regisserat för bland annat Balettakademien i Stockholm, Norrlandsoperan och Göteborgsoperan.

Medverkar gör också pianisten Arne Murby. Arne är dirigent, arrangör och konstnärlig ledare för Lisebergsorkestern och utbildad pianist på musikhögskolan vid Göteborgs Universitet. Han arbetar som frilansmusiker, kapellmästare och arrangör och är flitigt anlitad som ackompanjatör och har spelat med många av Sveriges mest etablerade artister.

Läs mer Dölj

Mer om artisten