-

Jul (igen) med Franska Trion

Foto: Samuel Petersson
Mer om artisten

Jul med Franska Trion 2020 blev inställd till följd av Corona, och den 27-28 mars 2021, hade vi istället bokat in "Ingen jul med Franska Trion”, men då pandemin fortgår så provar vi med jul igen i december 2021. Denna göteborgska jazz-rock-någonting konstellation har gått från klarhet till klarhet liksom från en lokal angelägenhet till en nationell sådan. Bandet spelar numera för fullsatta hus runt om i vårt avlånga land och har sedan starten hyllats stort för sina egensinniga låtar och explosiva liveframträdanden.

Obs! Dessa konserter skulle ursprungligen ägt rum 27-28/3. Gamla biljetter är giltiga.

Observera att biljetter till matinéföreställningen på söndag 28/3 gäller på kvällsföreställningen den 15/12. Biljetter till tidiga sittningen (kl. 16) gäller kl 18 och biljetter till sena sittningen gäller kl 20.30. Vid frågor gällande biljetter kontakta Kulturcentralen på info@kulturcentralen.nu el. tel: 040-103020.

I Göteborg har den årliga julkonserten med bandet blivit mer regel än undantag och nu är det Malmös tur att ännu en gång få ta del av den rödsvarta julkänsla som bara de kan uppbåda. Bandet utlovar låtar från hela sin karriär, inramat av några väl valda julsånger, hämtade från 2011 års magiska julplatta "Våra mest älskade julsånger”

På scen:
Matti Ollikainen – sång och piano
Viktor Turegård – bas
Christofer Cantillo – trummor

Observera att konserterna genomförs i två sittningar

  • Sittning #1: Insläpp kl 18, på scen ca. kl. 18:30
  • Sittning #2: Insläpp kl 20.30, på scen ca. kl. 21

Läs mer Dölj

Mer om artisten