Reducerat antal platser till höstens föreställningar

På grund av den rådande situationen med covid-19 har vi valt att släppa 120 platser till våra evenemang under hösten 2020. Detta kan komma att förändras beroende på hur situationen utvecklar sig och Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Bord 1, 6, 7, 13, 19, 20, 25, 26, 31, 37, samt rad 2 och 4 på balkongen är för tillfället ej bokningsbara.

Shalosh(ISR)

Foto: Zohar Ron
Mer om artisten

Denna instrumentala pianotrio från Israel, vars bandband betyder just ”tre” på hebreiska, tillhör en ny generations jazzgrupper som hämtar sina influenser från en mängd olika genrer och inte låter sig begränsas av traditionella definitioner. De är fans av Brahms, Nirvana och The Bad Plus och musiken de skapar är både djärv, akustisk och progressiv på en och samma gång. Den överskrider stilistiska gränser och trotsar jazzens ramar, och är fortfarande lika tillgänglig som sofistikerad.

Med sin klassiska jazztriosättning av piano, bas och trummor, och medlemmarnas rötter i jazz och improviserad musik, väver trion sin egen väg och lyckas på ett spännande sätt skapa en unik och fascinerande syntes där inslag av rock och dansant electro möter känsligheten och strukturen hos skolade jazzmusiker, klassisk musik, Afrikanskt och klanger från Mellanöstern. Deras musik stiger i intensitet och spänning, med en underliggande känsla av ett vilt hav, som också kan bedarra och växa i sin egen kontemplativa skönhet. Shaloshs musik speglar en bild av deras hemstad Tel Aviv och dess urbana miljö, en färgstark, tolerant och impulsiv plats som utforskar gränser, hyllar arrogans men som också lugnas av havets vågor.

Under sina fem år som tillsammans har trion släppt tre album, varav det senaste, ”Onwards and upwards”, släpptes i maj 2019 på den prestigefyllda tyska etiketten ACT. Albumet var ett stort steg uppåt för bandets karriär, som deras första studioalbum på en stor etikett. Skivan har hyllats av press över hela världen och mottagit fina recensioner i bland annat The Times, The Guardian, Rolling Stones, Downbeat och otaliga andra.

Shalosh har genomfört över 350 internationella konserter på några av världens mest prestigefyllda scener bland annat i Japan, Korea och i hela Europa, inklusive show på Ronnie Scotts, Duc Des Lombards, Moods, Unterfahrt, Palatia Jazz festival, Njut av Jazzfestival, La Cote D'opal, Jarasum Jazz Festival, Salzburg Jazz Festival, XJazz festival, Jazz n Klezmer, Alfa Jazz festival m. fl.

Gruppen är i färd med att släppa sitt fjärde album, som vi kommer få ta del av under denna konsert.

På scen:
Gadi Stern – klaviatur
David Michaeli – kontrabas
Matan Assayag – trummor

Läs mer Dölj
Köp biljett

tisdag 3 november

Insläpp19:00 På scen19:30

Pris

240 kr vid bord
200 kr på balkong

Student / Pensionär

200 kr vid bord
160 kr på balkong


På grund av den rådande situationen med covid-19 har vi i nuläget valt att släppa färre platser till våra evenemang under hösten 2020. Detta för att ha större avstånd mellan bord och rader, både i salongen och på balkongen. Dessa platser kan komma att släppas vid ett senare tillfälle beroende på hur situationen utvecklar sig och vilka riktlinjer som kommer från Folkhälsomyndigheten. Bord 1, 6, 7, 13, 19, 20, 25, 26, 31, 37, samt rad 2 och 4 på balkongen är ej bokningsbara.

Mer info

Klicka på "Köp biljett" för att komma till biljettförsäljningen och se platstillgång. De biljetter som inte sålts på förköp säljs i dörren. Förköpsförsäljningen stänger 2 timmar innan evenemanget börjar.

För rullstolsanpassade platser boka biljetter via info@victoria.se.

Det räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och skippa onödiga utskrifter!

Har du fler frågor?
Du hittar svar på det mesta under Bra att veta. För frågor som rör biljettköp ring Kulturcentralen på 040-10 30 20.

Picknickteater

Detta är ett picknickevenemang, eller som vi brukar kalla det: Picknickteater. Det innebär att du får ta med dig egen mat och dryck till föreställningen.

Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa. Ta med det du är sugen på och glöm inte ta med glas och bestick!

Observera att mat inte får medhavas på balkongen, endast dryck och snacks.

Läs mer: Vad är picknickteater?

Mer om artisten