Nu har vi släppt hela vårens program!

Skrolla ner för att hitta alla programpunkter.

Opal Ocean(NZ/FR)

Foto: Open Shutter Media
Mer om artisten

Nuevo-flamenco-rumba? Eller kanske akustisk progressiv flamenco-metal? Opal Ocean är en fullkomligt sensationell gitarrduo som har fängslat musikvärlden med sin unika fusion av flamenco och fingerspel. De började som gatumusikanter på Melbournes gator och blev kända för världen när deras gatusessioner blev virala i sociala medier.

Komplexa rytmer och melodier skapar en hypnotisk upplevelse som du sent kommer att glömma. Duon består av Alex Champ från Frankrike och Nadav Tabak från Nya Zeeland – två virtuosa gitarrister som har kombinerat sina talanger för att skapa något helt enastående inom musiken.

Alex Champ och Nadav Tabak är mästare på sina instrument. Deras tekniska skicklighet och musikaliska känsla är enastående och imponerar stort. De två gitarristerna har spenderat år med att utveckla och förfina sin musik, och resultatet är en show som är lika kraftfull som den är hänförande.

Duon har släppt de uppmärksammade albumen, "Lost Fables" och "The Hadal Zone" som båda fått lysande recensioner från både kritiker och fans.

Läs mer Dölj
Köp biljett

lördag 24 februari

Insläpp19:00 På scen19:30

Ordinarie pris

260 kr vid bord
220 kr på balkong

Student / Pensionär

220 kr vid bord
180 kr på balkong

Mer info

Klicka på Köp biljett för att komma till biljettförsäljningen och se platstillgång.

Förköpsförsäljningen stänger 2 timmar innan evenemanget börjar. De platser som inte sålts på förköp släpps till försäljning i dörren vid insläpp till det aktuella evenemanget.

För rullstolsanpassade platser boka biljetter via info@victoria.se.

Det räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och skippa onödiga utskrifter!

Fullbokat eller har du fått förhinder?
Vi hänvisar till Ticketswap för andrahandsförsäljning av biljetter. Där kan du enkelt hitta alla våra evenemang och ladda upp din biljett och du som är på jakt efter biljetter kan enkelt se om det finns biljetter som säljes.

Har du fler frågor?
Du hittar svar på det mesta under Bra att veta. För frågor som rör biljettköp kontakta Kulturcentralen på info@kulturcentralen.nu eller 040-10 30 20.

Picknickteater

Detta är ett picknickevenemang, eller som vi brukar kalla det: Picknickteater. Det innebär att du får ta med dig egen mat och dryck till föreställningen.

Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa. Ta med det du är sugen på och glöm inte ta med glas och bestick!

Observera att mat inte får medhavas på balkongen, endast dryck och snacks.

Läs mer: Vad är picknickteater?

Mer om artisten