Opal Ocean(NZ/FR)

Foto: Open Shutter Media
Mer om artisten

Nuevo-flamenco-rumba? Eller kanske akustisk progressiv flamenco-metal? Opal Ocean är en fullkomligt sensationell gitarrduo som har fängslat musikvärlden med sin unika fusion av flamenco och fingerspel. De började som gatumusikanter på Melbournes gator och blev kända för världen när deras gatusessioner blev virala i sociala medier.

  • Letar du efter biljetter eller vill sälja? Vi hänvisar till Ticketswap för andrahandsförsäljning av biljetter. Där kan du enkelt hitta alla våra evenemang och ladda upp din biljett till försäljning och du som vill köpa kan enkelt se om det finns någon som säljer. Klicka här för att komma till Ticketswap.

Komplexa rytmer och melodier skapar en hypnotisk upplevelse som du sent kommer att glömma. Duon består av Alex Champ från Frankrike och Nadav Tabak från Nya Zeeland – två virtuosa gitarrister som har kombinerat sina talanger för att skapa något helt enastående inom musiken.

Alex Champ och Nadav Tabak är mästare på sina instrument. Deras tekniska skicklighet och musikaliska känsla är enastående och imponerar stort. De två gitarristerna har spenderat år med att utveckla och förfina sin musik, och resultatet är en show som är lika kraftfull som den är hänförande.

Duon har släppt de uppmärksammade albumen, "Lost Fables" och "The Hadal Zone" som båda fått lysande recensioner från både kritiker och fans.

Läs mer Dölj

Mer om artisten