Läs senaste uppdateringen om Covidbevis under Coronainfo | Biljetter till april–maj släpps den 2 dec kl 12!

P.g.a. av det underhållsarbete som Stadsfastigheter genomför av vårt foajégolv så är huvudentrén för tillfället avstängd och insläpp sker via dörren mellan Kulturcentralen och Victoria. Arbetet beräknas vara klart till årsskiftet 21/22.

Jazz i Malmö presenterar

Mattias Risbergs Mining Extended

Foto: Göran Johansson
Mer om artisten

Mattias Risbergs Mining är det nya stjärntäta bandet som stigit upp ur underjorden för att bryta ny musik. Bandet består av några av landets främsta musiker inom jazz/impro/artrock. De har charmat jazzvärlden med sina intrikata kompositioner, svindlande improvisationer och spontana infall. En smältdegel av ödmjuk bångstyrighet och sprallig nyfikenhet utlovas!

Under andra halvan av 2021 har gruppen turnerat med den tredje och sista delen i trilogin om gruvdriften i Människan, Bergslagen och Världen med text och musik av bandledaren Mattias Risberg. Vänta er det oväntade, förbered er på det oförberedda!

Receptet är deras eget unika även om man kan ana viss inspiration från 60-talets jazz och 70-talets proggrock. Texterna behandlar den ständiga gruvdrift som pågår, inne i oss själva och utanför: jakten efter hög karat. Bandledaren och klaviaturspelaren. Mattias Risberg står för alla texter och kompositioner men varje medlem sätter i hög grad sin personliga prägel på musiken. Måste höras! Bör ses!

Bandets två första skivor har fått lysande kritik och nu är en tredje på gång.

På scen:
Jennie Abrahamson – sång
Mikael Augustsson – bandoneon
Dan Berglund – bas
Jon Fält - trummor
Anna Lindal – fiol
Fredrik Ljungkvist – träblås
Alberto Pinton – träblås
Mattias Risberg – keys, text & komposition
David Stackenäs – gitarr
Mats Äleklint - trombon

Läs mer Dölj
Köp biljett

måndag 6 december

Insläpp19:00 På scen19:30

Ordinarie pris

170 kr vid bord (per person)


Biljetter bokas per sällskap (ett köp = ett sällskap vid samma bord). Bordsplacering sker på plats, men observera att sittningen planeras i förväg. Vid specifika önskemål om placering, ange detta som en kommentar vid bokning eller maila oss på info@victoria.se senast 2 dagar före evenemanget äger rum, så ska vi göra vårt bästa för att tillgodose det. Oavsett vilken storlek på sällskap (biljett vid bord) du bokar så placeras du aldrig med någon ur ett annat sällskap.

Mer info

Klicka på Köp biljett för att komma till biljettförsäljningen och se platstillgång.

Nedanstående information gäller för fysiska evenemang (ej livestream)

Förköpsförsäljningen stänger 2 timmar innan evenemanget börjar.

För rullstolsanpassade platser boka biljetter via info@victoria.se.

Det räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och skippa onödiga utskrifter!

Har du fler frågor?
Du hittar svar på det mesta under Bra att veta. För frågor som rör biljettköp kontakta Kulturcentralen på info@kulturcentralen.nu eller 040-10 30 20.

Picknickteater

Detta är ett picknickevenemang, eller som vi brukar kalla det: Picknickteater. Det innebär att du får ta med dig egen mat och dryck till föreställningen.

Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa. Ta med det du är sugen på och glöm inte ta med glas och bestick!

Observera att mat inte får medhavas på balkongen, endast dryck och snacks.

Läs mer: Vad är picknickteater?

Mer om artisten