Obs! Tillfälligt insläpp via dörren mellan Kulturcentralen och Victoria.

P.g.a. av det underhållsarbete som Stadsfastigheter genomför av vårt foajégolv så är huvudentrén för tillfället avstängd. Arbetet beräknas vara klart under hösten. Angående lättade restriktioner från och med 29 september: Det är med glädje och viss försiktighet som vi mottar beskedet att Coronarestriktionerna lyfts den 29 september. Vi kommer löpande att släppa upp fler biljetter för programmet under OKTOBER så snart administrationen av dessa är klar – dock inte upp till maxkapacitet. Vi kommer under hösten fortsätta att sälja biljetter per sällskap, dvs. oavsett hur många platser du köper så kommer du aldrig att placeras vid samma bord som ett annat sällskap. Du som ställt dig på vår kölista till evenemang under OKTOBER kommer att få besked om dina biljetter per mail inom kort, men vänligen ha överseende med att det kan ta lite tid innan vi är klara. Tack!

Jazz i Malmö presenterar

Mattias Risbergs Mining Extended

Foto: Göran Johansson
Mer om artisten

Mattias Risbergs Mining är det nya stjärntäta bandet som stigit upp ur underjorden för att bryta ny musik. Bandet består av några av landets främsta musiker inom jazz/impro/artrock. De har charmat jazzvärlden med sina intrikata kompositioner, svindlande improvisationer och spontana infall. En smältdegel av ödmjuk bångstyrighet och sprallig nyfikenhet utlovas!

Under andra halvan av 2021 har gruppen turnerat med den tredje och sista delen i trilogin om gruvdriften i Människan, Bergslagen och Världen med text och musik av bandledaren Mattias Risberg. Vänta er det oväntade, förbered er på det oförberedda!

Receptet är deras eget unika även om man kan ana viss inspiration från 60-talets jazz och 70-talets proggrock. Texterna behandlar den ständiga gruvdrift som pågår, inne i oss själva och utanför: jakten efter hög karat. Bandledaren och klaviaturspelaren. Mattias Risberg står för alla texter och kompositioner men varje medlem sätter i hög grad sin personliga prägel på musiken. Måste höras! Bör ses!

Bandets två första skivor har fått lysande kritik och nu är en tredje på gång.

På scen:
Jennie Abrahamson – sång
Dan Berglund – bas
Jon Fält – trummor
Per Texas Johansson – träblås
Fredrik Ljungkvist – träblås
Mattias Risberg – klaviatur, text och komposition
Josefin Runsteen – fiol och marimba
David Stackenäs – gitarr
+ TBA*

* Ensemblen är för denna turné utökad med ytterligare några av landets mest framstående musiker inom jazz/impro/artrock. Vilka dessa är kommer att avslöjas längre fram.

Läs mer Dölj
Köp biljett

måndag 6 december

Insläpp19:00 På scen19:30

Ordinarie pris

170 kr vid bord (per person)


På grund av den rådande situationen har vi släppt ett reducerat antalet platser i lokalen, både i salongen och på balkongen. Fler biljetter kan komma att släppas längre fram beroende på vilka restriktioner som gäller vid tidpunkten för evenemanget. Biljetter bokas per sällskap (ett köp = ett sällskap) och bordsplacering sker på plats. Vid specifika önskemål om placering, ange detta som en kommentar vid bokning så ska vi göra vårt bästa för att tillgodose det. Oavsett vilken plats du bokar så placeras du aldrig med någon ur ett annat sällskap.


För mer information med anledning av Coronaviruset

Mer info

Klicka på Köp biljett för att komma till biljettförsäljningen och se platstillgång.

Nedanstående information gäller för fysiska evenemang (ej livestream)

Förköpsförsäljningen stänger 2 timmar innan evenemanget börjar.

För rullstolsanpassade platser boka biljetter via info@victoria.se.

Det räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och skippa onödiga utskrifter!

Har du fler frågor?
Du hittar svar på det mesta under Bra att veta. För frågor som rör biljettköp kontakta Kulturcentralen på info@kulturcentralen.nu eller 040-10 30 20.

Picknickteater

Detta är ett picknickevenemang, eller som vi brukar kalla det: Picknickteater. Det innebär att du får ta med dig egen mat och dryck till föreställningen.

Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa. Ta med det du är sugen på och glöm inte ta med glas och bestick!

Observera att mat inte får medhavas på balkongen, endast dryck och snacks.

Läs mer: Vad är picknickteater?

Mer om artisten