Livekonsert & livestream

Mike Andersen Band(DK)

Foto: Camilla Lundbye
Mer om artisten

En av Danmarks starkaste röster och bästa bluesgitarrister kommer tillbaka till Victoriateatern med sitt band. I en blandning av svettig blues, soul och rock, med en rå, bestämd sång och fängslande melodier har musiken en omisskännlig touch – ärlig, opolerad och svängig!

Bandet släpper nytt album under våren 2020, men singeln ”There She Was” släpptes redan i maj 2018 och ger en försmak på vad som komma skall. Efter mer än 1500 konserter och en mängd albumsläpp kokar det mer än någonsin bandets musikaliska gryta. Deras säkra sampel, spelglädje och publikkontakt lämnar inget i övrigt att önska. Här får man verkligen uppleva en riktigt tänd orkester som njuter av att stå på scen tillsammans!

På scen:
Mike Andersen – sång och gitarr
Johs. Nørrelykke – gitarr och sång
Kristian Kold – bas och sång
Kristian Fogh – keyboards och sång
Jens Kr. Dam – trummor och sång

Obs! Viktig info angående gamla biljetter
Då bestämmelsen om ett maxantal på 50 personer vid allmänna sammankomster står fast under september, kommer denna konsert att genomföras i en liten, trygg 50-personerssittning. De personer som köpte de första 50 biljetterna när konserten släpptes för nästan ett år sedan, har vi erbjudit möjlighet att boka om sin biljett till denna nya 50-personerssittning. Om du inte fått något erbjudande om ombokning och inte har fått en ny biljett, så är din gamla biljett tyvärr inte giltig. Info om återköp. Vi beklagar verkligen denna situation och arbetar för att Mike Andersen ska komma tillbaka till oss längre fram. Som en liten tröst och plåster på såren, kommer vi att livestreama konserten gratis med start kl 20 den 11 september, se mer info nedan.

Livestream

På grund av rådande omständigheter genomförs denna konsert med ett publikantal på 50 personer. Därför har vi valt att även livestreama konserten så att så många som möjligt ska få möjlighet att ta del av musiken. Livestreamen börjar kl 20.00 den 11 september och är gratis. Artisterna får självklart full ersättning. Tack för att du tittar! Läs här hur du kan stödja oss. Prenumerera på vår YouTubekanal och klicka här för att komma direkt till streamen!

Läs mer Dölj

Mer om artisten