Obs! Tillfälligt insläpp via dörren mellan Kulturcentralen och Victoria.

P.g.a. av det underhållsarbete som Stadsfastigheter genomför av vårt foajégolv så är huvudentrén för tillfället avstängd. Arbetet beräknas vara klart under hösten. Angående lättade restriktioner från och med 29 september: Det är med glädje och viss försiktighet som vi mottar beskedet att Coronarestriktionerna lyfts den 29 september. Vi kommer löpande att släppa upp fler biljetter för programmet under OKTOBER så snart administrationen av dessa är klar – dock inte upp till maxkapacitet. Vi kommer under hösten fortsätta att sälja biljetter per sällskap, dvs. oavsett hur många platser du köper så kommer du aldrig att placeras vid samma bord som ett annat sällskap. Du som ställt dig på vår kölista till evenemang under OKTOBER kommer att få besked om dina biljetter per mail inom kort, men vänligen ha överseende med att det kan ta lite tid innan vi är klara. Tack!

Kristina Issa - Where do we go

Foto: Nadim Elazzeh
Mer om artisten

Svensk-syriska sångerskan, kompositören, konstnären och skådespelerskan Kristina Issa är aktuell med det nya albumet "Where do we go” som släpps under hösten 2021. Med synthar, bombastiska trummor och stor röst så berättar Kristina historier om sig själv och andra. Om uppbrott, utanförskap och om längtan till något nytt.

Kristina Issa föddes i Syrien men växte upp i en svensk småstad. Som en av få invandrarfamiljer i staden präglades hennes uppväxt av en känsla av att vara annorlunda och utanförskap, men också av längtan, hopp och en strävan efter rättvisa. Hennes vilja att förvalta den möjlighet hon fått att använda sin röst fritt i ett land där detta är möjligt genomsyrar hennes intensiva popmusik som tagit henne på både Sverige- och Europaturnéer och som gång på gång fått publiken att både dansa och gråta.

Kristina har förutom att släppa fantastiska poplåtar med sitt band på albumen "Afraid of Whales" och "Ocean Unknown" satt upp föreställningarna "Arabic Spring" och "Queen Zenobia". Hon uppträtt på scener runt om i Europa och skrivit musik för teater, radio och film och har dessutom under hösten en av huvudrollerna i Håkan Hellström-musikalen som sätts upp på på GöteborgsOperan.

På scen:
Kristina Issa – sång, harpa och Nord stage piano
Emil Blomme – truymmor
Malte Zeberg – kontrabas
Sofia Andersson – barironsaxofon och kör
Fredrik Brännström – synthar

Läs mer Dölj
Köp biljett

fredag 17 december

Insläpp19:00 På scen19:30

Ordinarie pris

240 kr vid bord (per person)


På grund av den rådande situationen har vi släppt ett reducerat antalet platser i lokalen, både i salongen och på balkongen. Fler biljetter kan komma att släppas längre fram beroende på vilka restriktioner som gäller vid tidpunkten för evenemanget. Biljetter bokas per sällskap (ett köp = ett sällskap) och bordsplacering sker på plats. Vid specifika önskemål om placering, ange detta som en kommentar vid bokning så ska vi göra vårt bästa för att tillgodose det. Oavsett vilken plats du bokar så placeras du aldrig med någon ur ett annat sällskap.


Mer information med anledning av Coronaviruset

Mer info

Klicka på Köp biljett för att komma till biljettförsäljningen och se platstillgång.

Nedanstående information gäller för fysiska evenemang (ej livestream)

Förköpsförsäljningen stänger 2 timmar innan evenemanget börjar.

För rullstolsanpassade platser boka biljetter via info@victoria.se.

Det räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och skippa onödiga utskrifter!

Har du fler frågor?
Du hittar svar på det mesta under Bra att veta. För frågor som rör biljettköp kontakta Kulturcentralen på info@kulturcentralen.nu eller 040-10 30 20.

Picknickteater

Detta är ett picknickevenemang, eller som vi brukar kalla det: Picknickteater. Det innebär att du får ta med dig egen mat och dryck till föreställningen.

Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa. Ta med det du är sugen på och glöm inte ta med glas och bestick!

Observera att mat inte får medhavas på balkongen, endast dryck och snacks.

Läs mer: Vad är picknickteater?

Mer om artisten