Obs! Samtliga arrangemang under jan-feb är inställda el. framflyttade

Vi är i färd med att genomföra dessa programändringar och det tar lite tid innan alla datum finns på plats. Mer info finns under Coronainfo - Inställt & förändrat. Vi kontaktar alla biljettköpare som är berörda och uppdaterar hemsidan så snart vi har mer information. Tack för ert tålamod!

- & - Dragshow

Cabaret Moulin - Triss i ess

Foto: Cabaret Moulin
Mer om artisten

Våren kommer med färgsprakande färger....bokstavligen. Dragshowgruppen Cabaret Moulin är tillbaka och har inför denna show rotat djupt ner i repertoaren för att leta fram de bästa guldkornen från åren som gått. För stamgästen blir det många kära återseenden och förstagångsbesökaren får uppleva en show som kommer lämna eftertryck länge. Det blandas friskt med vuxenhumor, dans, sketcher och den förvirrade värdinnan Babushka (som vill sno rampljuset från alla andra).

Gruppen firar sin dragshowresa genom att inta Victoria med en exklusiv show med bombastiska kostymer och shownummer. Räkna med det bästa av det bästa, ännu mer glamour och ännu mer glitter - efter denna föreställning kommer du vara mätt på show, glamour och glitter för en lång tid framöver.

Cabaret Moulin består av Carina de Soleil, Elecktra och Babushka med dansare och har sedan 2006 roat Malmöpubliken under flera utsålda hus på bl a Tangopalatset, Moriskan, Wonk, Casino Cosmopol, Club Indigo, Prins Bernard med flera. De har roat på stora företagsevent och kickoffs runt om i Sveriges städer. Gruppen har också vunnit priser som "Årets Öresundspris" och "Årets drag" på QX-galan och var senast 2020 nominerade till Årets Scen med showen Diskostrul.

Läs mer Dölj

fredag 1 april ( Fler datum: & - )

Insläpp19:00 På scen19:30

Ordinarie pris

380 kr vid bord
340 kr på balkong

Student / Pensionär

340 kr vid bord
300 kr på balkong

Mer info

Klicka på Köp biljett för att komma till biljettförsäljningen och se platstillgång.

Nedanstående information gäller för fysiska evenemang (ej livestream)

Förköpsförsäljningen stänger 2 timmar innan evenemanget börjar.

För rullstolsanpassade platser boka biljetter via info@victoria.se.

Det räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och skippa onödiga utskrifter!

Har du fler frågor?
Du hittar svar på det mesta under Bra att veta. För frågor som rör biljettköp kontakta Kulturcentralen på info@kulturcentralen.nu eller 040-10 30 20.

Picknickteater

Detta är ett picknickevenemang, eller som vi brukar kalla det: Picknickteater. Det innebär att du får ta med dig egen mat och dryck till föreställningen.

Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa. Ta med det du är sugen på och glöm inte ta med glas och bestick!

Observera att mat inte får medhavas på balkongen, endast dryck och snacks.

Läs mer: Vad är picknickteater?

Mer om artisten