- & - Dragshow

Cabaret Moulin - Triss i ess

Foto: Cabaret Moulin
More about the artist

Våren kommer med färgsprakande färger....bokstavligen. Dragshowgruppen Cabaret Moulin är tillbaka och har inför denna show rotat djupt ner i repertoaren för att leta fram de bästa guldkornen från åren som gått. För stamgästen blir det många kära återseenden och förstagångsbesökaren får uppleva en show som kommer lämna eftertryck länge. Det blandas friskt med vuxenhumor, dans, sketcher och den förvirrade värdinnan Babushka (som vill sno rampljuset från alla andra).

Gruppen firar sin dragshowresa genom att inta Victoria med en exklusiv show med bombastiska kostymer och shownummer. Räkna med det bästa av det bästa, ännu mer glamour och ännu mer glitter - efter denna föreställning kommer du vara mätt på show, glamour och glitter för en lång tid framöver.

Cabaret Moulin består av Carina de Soleil, Elecktra och Babushka med dansare och har sedan 2006 roat Malmöpubliken under flera utsålda hus på bl a Tangopalatset, Moriskan, Wonk, Casino Cosmopol, Club Indigo, Prins Bernard med flera. De har roat på stora företagsevent och kickoffs runt om i Sveriges städer. Gruppen har också vunnit priser som "Årets Öresundspris" och "Årets drag" på QX-galan och var senast 2020 nominerade till Årets Scen med showen Diskostrul.

Read more Hide

More about the artist