Med anledning av Corona

På grund av den rådande situationen med covid-19 har vi tvingats att ställa in ett stort antal evenemang. Vid genomförande av evenemang kommer vi givetvis att följa gängse regler och rekommendationer som finns på plats vid tillfället. Läs mer under hur vi arbetar med trygghet och programförändringar under fliken "Coronainfo".

Where The Magic Happens – Caroline Ravn

Mer om artisten

Välkomna till en interaktiv, magisk show fylld av träffsäker humor, trolleri och tankeläsning. Skånska Caroline Ravn är en av landets mest bokade trollkarlar med flera utmärkelser både nationellt och internationellt. Detta är storytelling och underhållning tätt sammanflätat, där klassiska trick får nytt liv och färg genom Carolines magiska fingrar. Tänk dig trolleri i ny tappning, i snygg kostym och med svallande rött hår – och i ett förbaskat coolt genomförande. Hur djupt kan man egentligen nå in i en människas medvetande vid tankeläsning? Skratta och förundras!

WHERE THE MAGIC HAPPENSMagishow med Caroline Ravn Caroline Ravn är magikern du längtat efter. I stället för ett tryggt liv som präst avbröt hon teologistudierna efter 4,5 år för att satsa på den hemliga och magiska värld som hennes farfar öppnade för henne som liten i Höganäs. Cirkeln slöts när Caroline tog sin fingerfärdighet på allvar och valde vägen som magiker. Nu står hon på scen i sin första egna show "Where the Magic Happens". De klassiska attributen såsom trollstav och hatt är undanstuvade och istället erbjuds publiken något helt nytt och unikt. Den traditionella bilden av en magiker känns långt borta och Caroline Ravn visar oss var skåpet ska stå.Med ett flertal SM- och NM-placeringar, pris som årets inspiratör och flera utsålda teatrar i bagaget är Caroline trygg på scen och tar sig an publiken med charm, humor och elegans. Som en av världens få kvinnliga magiker är hon inte bara eftertraktad på hemmaplan utan bokas flitigt runtom i hela världen.
Läs mer Dölj

Mer om artisten