Standup med Elina Du Rietz

Vuxenlekar - Elina Du Rietz

Foto: Fredrik Sjöberg
Mer om artisten

Efter succén med vårens föreställning, så har vi bokat in ytterligare ett tillfälle med komikern Elina du Rietz! Vuxenlekar är en standupföreställning om Elina Du Rietz, och kanske hela hennes generation födda på 70-talet, som vägrar bli vuxna. Om dubbelmoralen, om fördomarna och om åldershetsen i samhället. Räkna med igenkänning. Även om du knappt fyllt 30. Regi av Özz Nûjen.

Ända sen Elina var liten har hon aldrig velat bli stor. Man kan kanske skylla på tv-programmet, FARBRORN SOM INTE VILLE BLI STOR, som etsat sig fast i Elinas sinne sedan hon såg den 1981.
 
Elina är vuxen nu, och hon vet om det, fast hon vägrar att acceptera det. Inte förrän hon stöter på gamla klasskamrater och ser att killarna tappat håret och att tjejerna har klippt sig kort och färgat håret lila, inser Elina att hon också faktiskt ÄR vuxen.

"Tidningens utsända har nog aldrig sett en standupshow där komikern på scen bjuder så mycket på sig själv" – "Det är kul smart och riktigt, riktigt roligt" "...får publiken att lägga sig dubbelvikt" – "Publiken slängs mellan skämten om sex, snusk, rosévin och elräkningar." (Eskilstunakuriren)
 
Elina, gjorde med sin förra soloshow PKFITTAN succé runt om i Sverige och ger sig nu ut på sin andra turné där hon vrider och vänder på rädslan att bli tråkig, att mogna, och att se sig själv i spegeln varje morgon och få en chock! Elina är ju inte bara komiker utan också skådespelare och i showen kastar hon sig mellan olika karaktärer och spelar ut situationer i högt tempo. Hon är bitsk, men alltid med glimten i ögat.
 
Elina ses regelbundet på de största stand up-klubbarna i Sverige, samt på tv och film. Senast såg ni henne i Flykten till Östermalm, och tidigare i allt ifrån Partaj och Solsidan till Jordskott och Tårtgeneralen.

Läs mer Dölj
Köp biljett

torsdag 5 december

Insläpp19:00 På scen19:30

Övrigt

Spelas utan paus

Ordinarie pris

340 kr vid bord
300 kr på balkong

Student / Pensionär

300 kr vid bord
260 kr på balkong

Mer info

Klicka på Köp biljett för att komma till biljettförsäljningen och se platstillgång.

Förköpsförsäljningen stänger 2 timmar innan evenemanget börjar. De platser som inte sålts på förköp släpps till försäljning i dörren vid insläpp till det aktuella evenemanget.

För rullstolsanpassade platser boka biljetter via info@victoria.se.

Det räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och skippa onödiga utskrifter!

Hur lång är föreställningen?
Våra föreställningar varar normalt ca 40-50 min x 2 + 20 min paus. Observera att det förekommer undantag och ibland ändringar med kort varsel.

Fullbokat eller har du fått förhinder?
Vi hänvisar till Ticketswap för andrahandsförsäljning av biljetter. Där kan du enkelt hitta alla våra evenemang och ladda upp din biljett och du som är på jakt efter biljetter kan enkelt se om det finns biljetter som säljes.

Har du fler frågor?
Du hittar svar på det mesta under Bra att veta. För frågor som rör biljettköp kontakta Kulturcentralen på info@kulturcentralen.nu eller 040-10 30 20.

Picknickteater

Detta är ett picknickevenemang, eller som vi brukar kalla det: Picknickteater. Det innebär att du får ta med dig egen mat och dryck till föreställningen.

Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa. Ta med det du är sugen på och glöm inte ta med glas och bestick!

Observera att mat inte får medhavas på balkongen, endast dryck och snacks.

Läs mer: Vad är picknickteater?

Mer om artisten