True Music Project - Tania Naranjo & Reuben Sallmander

Foto: Mats Bäcker
Mer om artisten

Tania Naranjo är konsertpianist, sångerska och kompositör, Reuben Sallmander är skådespelare, sångare, textförfattare och låtskrivare. I True Music Project möts de i ett musikaliskt samarbete där det latinamerikanska och det judiska blandas med ren klassisk musik, rock- och popinfluenser i en lekfull dans. De skapar något nytt och samtidigt något i allra högsta grad igenkänningsbart.

Denna konsert skulle ägt rum 19/2, 2022 men är flyttad till 14/9, 2022.

Biljetter som köpts till det ursprungliga datumet är giltiga på det nya datumet. För frågor angående dina biljetter vänligen kontakta Kulturcentralen på Södra Förstadsgatan 18, 040-10 30 20, info@kulturcentralen.nu.

---

Texterna är skrivna på det språk som klär musiken bäst. Poetiska texter på svenska, engelska, spanska och hebreiska leker på ett organiskt vis med musiken och beskriver duons tillsammans drygt 100 åriga livserfarenhet. I deras musik finns utanförskapets boja och kreativitet, men också längtan, kärleken och det outtalade – det mystiska.

Tillsammans med The True Music Orchestra framför de sina sånger och musikaliska berättelser på ett smäktande och innerligt sätt

På scen:
Tania Naranjo – piano och sång
Reuben Sallmander –  sång
Johnny Åman – kontrabas
Ola Bothzén – slagverk
Ulrika Mårtensson – cello
Tobias Johansson – klaviaturer

Läs mer Dölj

Mer om artisten