Med anledning av Corona

På grund av den rådande situationen med covid-19 har vi tvingats att ställa in ett stort antal evenemang. Vid genomförande av evenemang kommer vi givetvis att följa gängse regler och rekommendationer som finns på plats vid tillfället. Läs mer under hur vi arbetar med trygghet och programförändringar under fliken "Coronainfo".

Torsson

Mer om artisten

Torsson är bandet som är ansvariga för odödliga hits som ”Det Spelades Bättre Boll”, ”Blodomloppet” och ”Klippans Centrum”, och trots att över 41 år har gått sedan debuten spelar de nu mer än någonsin. 2018 är det tio år sedan bandet för första gången intog Victoriateaterns scen!

TORSSON En fredagskväll i november 1976 gjorde Torsson sin allra första konsert på Lilla Teatern i Lund. Bandmedlemmarna tyckte, trots en publiksiffra på tre personer, att det hade gått rätt bra och bestämde sig för att fixa en spelning till. Hobbybandet Torsson blev snart kända för sina låtar med karakteristiska texter om bl. a. älgjakt, bilturer och bollsport som har blivit deras signum. Kanske är det också det enda rockbandet vars frontman är professor i medicinsk kemi.Missa inte detta tillfälle att se Det Fjärde Bästa Bandet i Lund! På scen:
Thomas Holst – gitarr, orgel, piano, sångDan Persson – bas, sångMichael Sellers – gitarr, sångRikard Swärdh – trummorBo Åkerström – sång, gitarr
Läs mer Dölj

Mer om artisten