Nu finns höstprogrammet ute med ett reducerat antal platser!

Alla arrangemang under vårsäsongen är tyvärr inställda till följd av covid-19. Besök respektive programsida för mer information.

Thorsten Flinck - Extrakonsert!

Mer om artisten

En konsertafton med humor och teatraliska inslag, där musik och artisteri får mötas i briljans och där vi lockas till både skratt och eftertänksamhet. Thorsten har hyllats för sin fantastiska scennärvaro och sina genuina tolkningar av svenska låtskatter. Hans mörka stämma och närhet till texten trollbinder publiken, med sin charm och lättsamma humor vet han precis hur han ska pendla mellan beröring och skratt. Thorsten lämnar ingen oberörd.

THORSTEN FLINCK Obs! Extrainsatt konsert tisdagen den 7 maj!Under sin medverkan i Melodifestivalen 2012 vann Thorsten Flinck folkets hjärta som artist med låten ”Jag reser mig igen” och två år därefter släpptes det hyllande och rosade albumet ”Till flickorna på Upplandsgatan 71 från fiaskot mitt emot”. Låten med samma titel bär på en djup och vacker text som Thorsten skrivit till sina två döttrar. Kompar gör Thorstens gamla vapendragare, Kenny Håkansson, främst känd som gitarrist i grupperna Mecki Mark Men, Kebnekaise och Dag Vag, i den senare under artistnamnet Beno Zeno. Tillsammans utgör de en duo som är svår att inte uppskatta.Foto: Elisabet Sverlander
Läs mer Dölj

Mer om artisten