Nu finns höstprogrammet ute med ett reducerat antal platser!

Alla arrangemang under vårsäsongen är tyvärr inställda till följd av covid-19. Besök respektive programsida för mer information.

The Dublin Legends (F.d. The Dubliners)

Mer om artisten

Den legendariska gruppen inom den irländska folkmusiken som under namnet The Dublin Legends för vidare arvet efter The Dubliners kommer efter förra årets publiksuccé tillbaka till Victoriateatern.

THE DUBLIN LEGENDS (IRL) F.d. The Dubliners Den legendariska gruppen inom den irländska folkmusiken som under namnet The Dublin Legends för vidare arvet efter The Dubliners kommer efter förra årets publiksuccé tillbaka till Victoriateatern för två konserter. The Dubliners har uppträtt i decennier och turnerat världen över med sina ikoniska och älskade konserter. Tillsammans underhåller de gamla och nya fans världen över med klassiker som: ”Whiskey in the Jar”, ”Dirty Old Town”, ”The Wild Rover”, ”Seven Drunken Nights” och många fler.Sean Cannon har varit medlem i The Dubliners under nära 30 år, medan Paul och Shay är nya medlemmar. Banjovirtuosen Gerry O'Connor har varit verksam i den berömda gruppen Four Men and A Dog och har även spelat med alla från Sharon Shannon till Shane MacGowan. Otaliga sessioner och inspelningar tillsammans med Barney McKenna har det också blivit, så det var ganska naturligt att det var han som tog vid efter Barneys död för att på så vis hedra arvet efter Barney."It's too late to stop now", sa Barnet en gång. Sean, Shay, Paul och Gerry har tagit de visa orden till sig.På scen 
Seán Cannon– sång, gitarr och mandola
Gerry O' Connor– irländsk tenorbanjo, fiol och slagverk
Paul Watchorn– sång, femsträngad banjo och bodhran
Shay Kavanagh– sång och gitarr
Läs mer Dölj

Mer om artisten