Med anledning av Corona

På grund av den rådande situationen med covid-19 har vi tvingats att ställa in ett stort antal evenemang. Vid genomförande av evenemang kommer vi givetvis att följa gängse regler och rekommendationer som finns på plats vid tillfället. Läs mer under hur vi arbetar med trygghet och programförändringar under fliken "Coronainfo".

The Billy Cross Band (Us/dk)

Mer om artisten

Spelglädje som smittar av sig till bakersta raden! Rock’n’roll, blues, country och bluegrass – med andra ord amerikansk folkmusik i dess vidaste bemärkelse med rocklegenden Billy Cross och hans band.

THE BILLY CROSS BAND (US/DK) Under mer än 50 år har Billy Cross haft en legendarisk karriär både som rockgitarrist, sångare, låtskrivare, producent och arrangör. Hans historia inleddes med The Esquires hemma i New York och kulminerade som gitarrist till Bob Dylan i slutet av 70-talet. Därefter har Cross spelat med bland andra Meat Loaf och på Woodstock-festivalen ingick han i nostalgiakten Sha Na Na. I Sverige är han nog mest känd för sina samarbeten med musiker som Dan Hylander, Björn Afzelius och Mikael Wiehe. På scen:Billy Cross – sång och gitarrFl. Osterman – bas och sångDan Hemmer – org. och sångHenrik Askou – trummor
Läs mer Dölj

Mer om artisten