Läs senaste uppdateringen om Covidbevis under Coronainfo | Biljetter till april–maj släpps den 2 dec kl 12!

P.g.a. av det underhållsarbete som Stadsfastigheter genomför av vårt foajégolv så är huvudentrén för tillfället avstängd och insläpp sker via dörren mellan Kulturcentralen och Victoria. Arbetet beräknas vara klart till årsskiftet 21/22.

The Bandettes - 10-årsjubileum

Foto: Mikel Morueta Holme
Mer om artisten

Stämsångsdriven americana/country med ett skandinaviskt skimmer, kryddat med några stänk pop och en nypa jazz. Lägg där till texter som handlar om tåg, skägg, brustna hjärtan, hyllandet av att inte vara högpresterande och kraften i en långvarig vänskap som blommar ut till en familj. Lika delar allvar som glimten i ögat har blivit något av The Bandettes ess i rockärmen under deras tio år tillsammans.

“Jag gillade deras country- och folkfärgade debutalbum men live växer de ut till något mycket mer. De har ett bra driv och fint samspel sinsemellan, både musikaliskt och scenmässigt. … I kombination med bandets uppenbara spelglädje räcker det för att golva mig.” (Ralph Bretzer, Skånskan)

Live ger The Bandettes ett såväl sprudlande som stämningsfullt framträdande, rullande rytmer och svängiga låtar kombinerat med känslosamma ballader. Självklart iförda matchande outfits.

Denna afton bjuder The Bandettes på en konsert i två delar. Dels en tillbakablick längs de tio år som gått, dels en försmak av nya albumet som släpps under 2022. Några gäster som deltagit i bandets tioåriga resa dyker även upp live under kvällen. Det utlovas anekdoter från The Bandettes alla år tillsammans, lösskägg och minst ett klädbyte!

Så kamma skägget, ta på din glittrigaste countryskjorta och hoppa på tåget för att fira med The Bandettes!

The Bandettes är:
Anna Edström Rudolf – gitarrer, mandolin och sång
Hannah Billing – elbas och sång
Kajsa Morueta Orreteg – piano och sång
Emeli Ek – trumset och sång

Läs mer Dölj
Köp biljett

fredag 25 mars

Insläpp19:00 På scen19:30

Ordinarie pris

240 kr vid bord
200 kr på balkong

Student / Pensionär

200 kr vid bord
160 kr på balkong

Mer info

Klicka på Köp biljett för att komma till biljettförsäljningen och se platstillgång.

Nedanstående information gäller för fysiska evenemang (ej livestream)

Förköpsförsäljningen stänger 2 timmar innan evenemanget börjar.

För rullstolsanpassade platser boka biljetter via info@victoria.se.

Det räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och skippa onödiga utskrifter!

Har du fler frågor?
Du hittar svar på det mesta under Bra att veta. För frågor som rör biljettköp kontakta Kulturcentralen på info@kulturcentralen.nu eller 040-10 30 20.

Picknickteater

Detta är ett picknickevenemang, eller som vi brukar kalla det: Picknickteater. Det innebär att du får ta med dig egen mat och dryck till föreställningen.

Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa. Ta med det du är sugen på och glöm inte ta med glas och bestick!

Observera att mat inte får medhavas på balkongen, endast dryck och snacks.

Läs mer: Vad är picknickteater?

Mer om artisten