Program och biljetter för våren 2022 (jan-mars) släpps den 4 november kl. 12!

P.g.a. av det underhållsarbete som Stadsfastigheter genomför av vårt foajégolv så är huvudentrén för tillfället avstängd och insläpp sker via dörren mellan Kulturcentralen och Victoria. Arbetet beräknas vara klart under hösten 2021. Angående lättade restriktioner från och med 29 september: Vi har släppt upp samtliga biljetter till höstens program, dock inte upp till maxkapacitet. Vi kommer under hösten fortsätta att sälja biljetter per sällskap, dvs. oavsett hur många platser du köper så kommer du aldrig att placeras vid samma bord som ett annat sällskap.

Köp en stödbiljett

Stöd Victoria

Foto: Felicia Korman

Just nu är det svåra tider för många och inte minst för oss i kulturbranschen. Vi tillhör en bransch som redan innan virusets spridning, präglats av små ekonomiska marginaler och låga intäkter – och som nu har drabbats mycket hårt ekonomiskt av restriktionerna som följer i Coronapandemins spår. Vi vet fortfarande inte hur länge det här kommer att pågå, men något som är helt säkert är att vi fortfarande står mitt i krisen och att vi behöver ert fortsatta stöd.

Victoriateatern drivs av en ideell kulturförening, helt utan vinstsyfte, vars ändamål är att vara en scen och därmed en arbetsplats för musiker, artister och medarbetare som krävs för att kunna genomföra arrangemang. De pengar som kommer in i föreningen när du donerar går helt till att vi ska kunna fortsätta att arrangera konserter och betala artister och omkostnader som rör arrangemangen som vi genomför. Det är viktigt för oss att artisterna får god ekonomisk kompensation och möjlighet till fortsatt arbete.

Stort tack för ditt stöd!

Hur kan jag stödja?

Efterskänk din biljett Vi vädjar till dig som köpt biljett till något av evenemangen som blivit inställt eller som du inte vill gå på, att inte kräva tillbaka pengarna för biljetten. Om du inte gör något anspråk på återbetalning inom senast en (1) månad från dagen då evenemanget skulle ha ägt rum, så skänker du automatiskt hela summan.

Donera via Swish 123 374 91 73 – märk din inbetalning ”covid19"

Köp en eller flera fiktiva biljetter till "Stöd Victoria
Genom att köpa en eller flera stödbiljetter till detta fiktiva evenemang hos Kulturcentralen så donerar du summan för kostnaden av biljetter till vår verksamhet. Köp här >

Starta en insamling för Victoriateatern via Facebook >

Bli flygelvän Klicka här för att läsa mer om vår Steinwayflygel och hur du kan bli flygelvän >

Läs mer Dölj