Biljetter till höstprogrammet 2021 finns ute nu!

Information med anledning av covid-19: På grund av den rådande situationen har vi tvingats att ställa in ett flertal av våra programpunkter. Läs mer under fliken "Coronainfo" för information om återköp eller läsa mer om hur du kan stödja oss genom Coronakrisen. Vi ber er ha överseende med att det kan ta lite längre tid att få kontakt med biljettkassan hos Kulturcentralen, då de har reducerade öppettider och hög belastning just nu. Tack för visad förståelse.

Köp en stödbiljett

Stöd Victoria

Foto: Felicia Korman

Just nu är det svåra tider för många och inte minst för oss i kulturbranschen. Vi tillhör en bransch som redan innan virusets spridning, präglats av små ekonomiska marginaler och låga intäkter – och som nu har drabbats mycket hårt ekonomiskt av restriktionerna som följer i Coronapandemins spår. Vi vet fortfarande inte hur länge det här kommer att pågå, men något som är helt säkert är att vi fortfarande står mitt i krisen och att vi behöver ert fortsatta stöd.

Victoriateatern drivs av en ideell kulturförening, helt utan vinstsyfte, vars ändamål är att vara en scen och därmed en arbetsplats för musiker, artister och medarbetare som krävs för att kunna genomföra arrangemang. De pengar som kommer in i föreningen när du donerar går helt till att vi ska kunna fortsätta att arrangera konserter och betala artister och omkostnader som rör arrangemangen som vi genomför. Det är viktigt för oss att artisterna får god ekonomisk kompensation och möjlighet till fortsatt arbete.

Stort tack för ditt stöd!

Hur kan jag stödja?

Efterskänk din biljett Vi vädjar till dig som köpt biljett till något av evenemangen som blivit inställt eller som du inte vill gå på, att inte kräva tillbaka pengarna för biljetten. Om du inte gör något anspråk på återbetalning inom senast en (1) månad från dagen då evenemanget skulle ha ägt rum, så skänker du automatiskt hela summan.

Donera via Swish 123 374 91 73 – märk din inbetalning ”covid19"

Köp en eller flera fiktiva biljetter till "Stöd Victoria
Genom att köpa en eller flera stödbiljetter till detta fiktiva evenemang hos Kulturcentralen så donerar du summan för kostnaden av biljetter till vår verksamhet. Köp här >

Starta en insamling för Victoriateatern via Facebook >

Bli flygelvän Klicka här för att läsa mer om vår Steinwayflygel och hur du kan bli flygelvän >

Läs mer Dölj