Nu finns höstprogrammet ute med ett reducerat antal platser!

Alla arrangemang under vårsäsongen är tyvärr inställda till följd av covid-19. Besök respektive programsida för mer information.

Smoke Rings Sisters & The Dixie Dan Band – A Swingin’ Christmas

Mer om artisten

Tänk dig det allra bästa av både den svenska och amerikanska julrepertoaren från jazzens och swingens guldår i trestämmiga arrangemang och dessutom tillsammans med några utav Västsveriges absolut skönaste jazzmusiker.

SMOKE RINGS SISTERS & THE DIXIE DAN BAND A SWINGIN’ CHRISTMAS Smoke Rings Sisters & The Dixie Dan Band bjuder oss på älskade julklassiker med en twist – musikalisk, lekfull julstämning när den är som allra bäst! Vi får höra låtar såsom ”Christmas Song”, ”O helga natt”, ”Jingle Bells” och ”Jul, jul, strålande jul” men även på en hel del skruvade versioner. Hur låter egentligen ”Tänd ett ljus” i bossa nova-rytmer, och kan ”Vår julskinka har rymt” verkligen sjungas som en sensuell blues? Välkommen till en sprakande helhetsupplevelse med fantastisk musik, tidsenliga kläder och mikrofoner. En sann tidskapsel i julens tecken! Smoke Rings Sisters bildades 2011 för att göra en enda konsert. Men tack vare personkemi och röstklanger blev det många fler konserter och de är nu befästa som en av de starkast lysande vokalgrupperna i landet, tack vare sina röster, arrangemang och såklart passionen för jazz och swing, främst mellan åren 1920-1950.Foto: Sara Ljunggren
Läs mer Dölj

Mer om artisten