Med anledning av Corona

På grund av den rådande situationen med covid-19 har vi tvingats att ställa in ett stort antal evenemang. Vid genomförande av evenemang kommer vi givetvis att följa gängse regler och rekommendationer som finns på plats vid tillfället. Läs mer under hur vi arbetar med trygghet och programförändringar under fliken "Coronainfo".

Saxell Jalle Bandet

Mer om artisten

Detta blir en kväll att minnas med skånskt bluesgung, rock’n’roll och country tillsammans med munspelslegenden Jalle Lorensson och Michael Saxell som sjunger och spelar gitarr. Med sig på scen har de Thomas Holst på bas och bröderna Sam och Peter Antonsson på trummor respektive gitarr.

SAXELL JALLE BANDET– på hemmaplan på VictoriaI ett försök att undvika regn mellan soundcheck och festivalspelning hukade Michael Saxell och Jalle Lorensson under en presenning uppspänd mellan två träd. Ingen av dem kände till vem den andre var och de hade egentligen ingen lust att ens småprata, men livet – ville något annat. Plötsligt blåste en högkulturell diskussion upp - om Elvis, Nashville, Federers backhand, blues, Hitlers sista bunker, rock’n’roll och cajunmat. Inom kort visste de att de skulle spela ihop hela livet.Jalle är Rock-Gud i Wilmer X och har legat etta på USA-listan med Roxette under bandets glansdagar. Michael har skrivit skånska nationalhymnen ”När En Flicka Talar Skånska” och älskade ”Om Himlen och Österlen”. Låtar som är givna för såväl artister som publik. Några av de Saxellkompositioner som gett över 100 miljoner spelningar på Spotify lär också komma med, som till exempel ”IF I Were Sorry”, mellovinnare 2016 och en världshit med Frans.
Läs mer Dölj

Mer om artisten