Nu finns höstprogrammet ute med ett reducerat antal platser!

Alla arrangemang under vårsäsongen är tyvärr inställda till följd av covid-19. Besök respektive programsida för mer information.

Sara Lindh & Krister Jonsson – Jag Tog Vägen Bort Från Kartan

Mer om artisten

Vad händer när det som var inte längre gäller och kartan måste ritas om? ”Jag tog vägen bort från kartan” är en humoristisk och hoppfull musikföreställning med sångerskan och skådespelerskan Sara Lindh och Malmögitarristen Krister Jonsson.

Sara Lindh & Krister Jonsson:JAG TOG VÄGEN BORT FRÅN KARTAN En föreställning om kärlek, uppbrott och om att gå vilse men att det aldrig är för sent att hitta nya vägar. En föreställning om att se det vackra i livet. Om ljuva drömma och brustna illusioner, om modet att våga lämna tryggheten i det liv man byggt upp och om modet att öppna sitt hjärta och våga älska igen. Text och musik av bland annat Billy Joel, Tom Waits, Emmylou Harris, George Gershwin, Lisa Ekdahl, John Lennon, Björk och Mikael Wiehe. Sara Lindh har under sina drygt tjugofem år som verksam artist, skådespelerska och dramatiker medverkat i ett femtiotal produktioner på scen, TV och film. Hon har en lång rad succéer bakom sig. Bl a Cabaret (Tyrol/Rondo), The Black Rider (Dramaten), Stjärnfall och Körkarlen (Teater Galeasen) samt Riksteatern och hennes egen pjäs Carola & jag (Teater Giljotin). Hösten 2014 hade hennes andra pjäs Chaplin premiär på Örebro länsteater i samarbete med Smålands Musik och Teater. Sara har även mottagit privatteatrarnas pris Guldmasken för ”Bästa kvinnliga artist”.Krister Jonsson har länge vart en av de mest respekterade och eftertraktade musikerna i Malmö och få gitarrister har lovordats som han av såväl kritiker, som publik. Han har gjort det mesta som går att göra genremässigt med en gitarr och jobbat såväl internationellt som lokalt med stora popartister, i olika jazzkonstellationer och teatergrupper. Bland tidigare samarbetspartner kan nämnas Moomsteatern, Cantabile 2 (DK), Dalasinfoniettan och Tromsø Kammerorkester (NO). Krister Jonsson jobbar kontinuerligt med bl a Marilyn Mazur (DK), Viktoria Tolstoy m fl.
Läs mer Dölj

Mer om artisten