Nu finns höstprogrammet ute med ett reducerat antal platser!

Alla arrangemang under vårsäsongen är tyvärr inställda till följd av covid-19. Besök respektive programsida för mer information.

Rebecka Törnqvist

Mer om artisten

Sångerskan Rebecka Törnqvist tillsammans med musikerna Johan Lindström, Per Texas Johansson, Margareta Bengtson och Konrad Agnas är fem musiker som under de senaste åren – både på skiva och konsert – finslipat sitt samarbete till musik med stor tydlighet och frihet.

REBECKA TÖRNQVIST "Musikalisk magi"SvD"omtumlande och stämningsfull konsert" – UNT"melankoliskt och laddat" – GPRebecka Törnqvist slog igenom i början av 90-talet med hits som "Good Thing" och har också varit en del av gruppen Gloria. Ända sedan debuten 1993 har Rebecka lagt enorm vikt på att hitta det unika uttrycket. Hon är en enastående låtskrivarbegåvning som rört sig ifrån debutalbumets jazz till senare alstrens lågmält avskalade och säregna pop. Rebecka Törnqvists senaste skiva ”Home Secretary” blev hyllad i pressen och bland annat oskriven som hennes bästa hittills.Konserterna presenteras i samarbete med Kulturbolaget
Läs mer Dölj

Mer om artisten