Med anledning av Corona

På grund av den rådande situationen med covid-19 har vi tvingats att ställa in ett stort antal evenemang. Vid genomförande av evenemang kommer vi givetvis att följa gängse regler och rekommendationer som finns på plats vid tillfället. Läs mer under hur vi arbetar med trygghet och programförändringar under fliken "Coronainfo".

Pk-fittan – Elina Du Rietz

Mer om artisten

Att begreppet PK har blivit ett skällsord är ju egentligen ganska konstigt. Allt vi försöker göra är ju att göra allting rätt, snällt, bra för andra, återvinna, handla ekologiskt, skänka pengar till behövande, prata med flyktingar och köra gasbil. Men det är ju också sjukt jobbigt att behöva tänka på varenda grej man köper, är den ekologisk, giftfri, inte djurtestad?

PK-FITTANEn standupshow om livet som politisk korrekt med Elina du RietzSupportkomiker: Inkvoterad hen från Orten.Regi: Lasse Karlsson Hur många tiggare kan jag ge pengar utan att inte själv gå i konkurs? Och hur mycket bröstmjölk finns det egentligen kvar efter 6 års amning? Tur ändå att Elina kan lämna in hunden på det könsneutrala hunddagiset i Hornstull…Komikern Elina du Rietz reder ut begreppen och sina egna fördomar i sin första soloshow. Hon blandar standup med skådespeleri (som hon ju också är) och väver ihop showen med karaktärer från huset där hon bor, trots att det är extremt icke-PK att härma andra. Det blir en levande, fysisk standupshow med hög igenkänningsfaktor och många skratt. Följ med in i Elinas värld och möt en livs levande PK-fitta!Elina du Rietz En 40-årskrisande hälsomanisk småbarnsmamma som kastar sig mellan fysisk komik, igenkänning och underbara karaktärer som du inte visste att du ville träffa. Elina Du Rietz är en galenpanna som bitvis är ganska grov men alltid med glimten i ögat. Självklart feminist, så länge hon får bestämma där hemma. På TV har du till exempel sett henne i Partaj, Café Bärs, Solsidan och Boymachine.
Läs mer Dölj

Mer om artisten