Obs! Tillfälligt insläpp via dörren mellan Kulturcentralen och Victoria.

P.g.a. av det underhållsarbete som Stadsfastigheter genomför av vårt foajégolv så är huvudentrén för tillfället avstängd. Arbetet beräknas vara klart under hösten. Angående lättade restriktioner från och med 29 september: Det är med glädje och viss försiktighet som vi mottar beskedet att Coronarestriktionerna lyfts den 29 september. Vi kommer löpande att släppa upp fler biljetter för programmet under OKTOBER så snart administrationen av dessa är klar – dock inte upp till maxkapacitet. Vi kommer under hösten fortsätta att sälja biljetter per sällskap, dvs. oavsett hur många platser du köper så kommer du aldrig att placeras vid samma bord som ett annat sällskap. Du som ställt dig på vår kölista till evenemang under OKTOBER kommer att få besked om dina biljetter per mail inom kort, men vänligen ha överseende med att det kan ta lite tid innan vi är klara. Tack!

Pierre Dørge & New Jungle Orchestra meets Torbjörn Näsbom

Foto: Anne Marie Sørensen
Mer om artisten

Pierre Dørge & New Jungle Orchestra spelar världsmusik på högsta nivå, i en helt egen klass. Med en blandning av jazz, asiatisk, afrikansk och europeisk musik - och allmän galenskap - skapar de sitt eget dadaistiska universum, och ger publiken en unik och extraordinär upplevelse. Nu har de en av Sveriges mest uppskattade spelmän i kikaren: Torbjörn Näsbom. Både Torbjörn och New Jungle Orchestra har nyfikenheten och lusten att ge sig på en hybrid mellan svensk folk/spelmansmusik och New Jungle Orchestra-soundet – som det bara finns ett av i världen. Det är upplagt för världspremiär!

Pierre och New Jungle Orchestra har turnerat och träffat jazz och folkmusiker över nästen hela världen, i mer än 50 olika länder. Utöver en mängd samarbeten med prominenta jazzlegender som bl.a Yussef Lateef har orkestern varit på flera turnéer i Indien med bambuflöjtvirtuosen Shashank Subramanyam, på Bali med det 18 man stora gamelanorkestern Semarah Ratih, i Gambia med koraspelaren Dawda Jobarteh, i Kina med den kinesiske guzhengmusikern Yu Jun, i Vietnam med musiker från Hanoi på traditionella vietnamesiske instrument, bara för att nämna några.

Torbjörn Näsbom har sina rötter i den Uppländska folkmusiken. Redan i unga år spelade han tillsammans med de Uppländska spelmanslegenderna Viksta-Lassa och Eric Sahlstöm.Sommaren 2014 hade Torbjörn den stora äran att mottaga Zorns spelmansmärke i Guld. Torbjörn turnerar regelbundet i stort sett hela världen med deras Uppländslåtar och har återkommande work-shops i bl.a. USA, Frankrike och Schweiz.

Pierre Dørge & New Jungle Orchestra består av:
Pierre Dørge (DK) - gitarr och kapellmästare
Gunnar Halle (N) - trumpet
Jakob Mygind (DK) - saxofoner
Anders Banke (DK) - saxofoner och klarinetter
Kenneth Agerholm (DK) - trombon
Irene Becker (DK) - piano och keyboard
Thommy Andersson (S) - bas
Ayi Solomon (GHA) - slagverk
Martin Maretti Andersen (DK) - trummor

Gäst: Torbjörn Näsbom – nyckelharpa

Läs mer Dölj
Köp biljett

torsdag 11 november

Insläpp19:00 På scen19:30

Ordinarie pris

300 kr vid bord (per person)


På grund av den rådande situationen har vi släppt ett reducerat antalet platser i lokalen, både i salongen och på balkongen. Fler biljetter kan komma att släppas längre fram beroende på vilka restriktioner som gäller vid tidpunkten för evenemanget. Biljetter bokas per sällskap (ett köp = ett sällskap) och bordsplacering sker på plats. Vid specifika önskemål om placering, ange detta som en kommentar vid bokning så ska vi göra vårt bästa för att tillgodose det. Oavsett vilken plats du bokar så placeras du aldrig med någon ur ett annat sällskap.


För mer information med anledning av Coronaviruset

Mer info

Klicka på Köp biljett för att komma till biljettförsäljningen och se platstillgång.

Nedanstående information gäller för fysiska evenemang (ej livestream)

Förköpsförsäljningen stänger 2 timmar innan evenemanget börjar.

För rullstolsanpassade platser boka biljetter via info@victoria.se.

Det räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och skippa onödiga utskrifter!

Har du fler frågor?
Du hittar svar på det mesta under Bra att veta. För frågor som rör biljettköp kontakta Kulturcentralen på info@kulturcentralen.nu eller 040-10 30 20.

Picknickteater

Detta är ett picknickevenemang, eller som vi brukar kalla det: Picknickteater. Det innebär att du får ta med dig egen mat och dryck till föreställningen.

Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa. Ta med det du är sugen på och glöm inte ta med glas och bestick!

Observera att mat inte får medhavas på balkongen, endast dryck och snacks.

Läs mer: Vad är picknickteater?

Konserten genomförs med stöd av Puls, Nordisk Kulturfond:
Logotyper1582623494 Nkf Puls Logo Deskriptor Black

Mer om artisten