-

Philip Sayce(CAN)

Foto: Matt Barnes
Mer om artisten

Var det någon som sa att rocken är död? Inte om du frågar Philip Sayce (eller oss). Sayce är en av de mest respekterade och efterfrågade gitarristerna inom blues- och rockgenren idag. Med sin förmåga att kombinera blues, rock och psykedelika på ett sätt som är både energiskt och känslomässigt – och med sitt virtuosa gitarrspel – fångar han publikens uppmärksamhet under sina intensiva framträdanden. Han är nu aktuell med sitt nya album "The Wolves Are Coming".

  • Denna konsert skulle ägt rum 30/11, 2023, men blev då inställd. Du som valde att behålla din gamla biljett har blivit kontaktad av Kulturcentralen den 18 april för att byta in den till något av de nya datumen, alt. återköp. Om du inte lämnat besked senast den 28 april, återköps din biljett automatiskt. Kontakta Kulturcentralen för biljettfrågor på info@kulturcentralen.nu eller ring: 040-10 30 20.

Född  i Wales, Storbritannien, uppvuxen i Toronto, Kanada och numera boende i Los Angeles USA, började Sayce spela gitarr redan som barn och inspirerades av artister som Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan och Eric Clapton. Sayce har en imponerande musikkarriär bakom sig och har spelat med en mängd olika artister, inklusive Melissa Etheridge, Uncle Kracker och Jeff Healey, och turnerat flitigt världen över med sitt roadband och delat scen med artister som ZZ Top och Deep Purple. 2013 uppträdde Sayce på Eric Claptons Crossroads Guitar Festival i New York City och 2015 skrev han på med Warner Bros. Kanada.

Sayce har släppt flera soloalbum, varav det sjunde"Spirit Rising" markerar Sayces första studiosatsning sedan 2015 då han gav ut ”Influence”; hans första album. 2020, mitt under pandemin, släppte Sayce "Spirit Rising" (Warner Music). Den egenproducerade inspelningen blev snabbt hans mest framgångsrika album utan stöd av turnédatum eller traditionell marknadsföring. Sayce vände sig till sociala medier och såg snabbt sin fanbas växa med över 300 % — "Spirit Rising" har nu nåt över 131 miljoner streams på Spotify och Philip Sayce har satt ribban högre än någonsin med sin nya skiva "The Wolves Are Coming". Den här samlingen låtar är mer kraftfull, unik och fräsch än något Sayce har skrivit eller spelat in hittills.

“These songs and stories came into focus during my darkest times. "The Wolves Are Coming" represents a bridge — a connection between despair and hope — that invites broken spirits to be transformed and healed.“ - Philip Sayce

På scen:
Philip Sayce – gitarr och sång
Sam Bolle – bas
Bryan Head – trummor

Läs mer Dölj

fredag 4 oktober ( Fler datum: )

Insläpp19:00 På scen19:30

Ordinarie pris

340 kr vid bord
300 kr på balkong

Student / Pensionär

300 kr vid bord
260 kr på balkong

Mer info

Klicka på Köp biljett för att komma till biljettförsäljningen och se platstillgång.

Förköpsförsäljningen stänger 2 timmar innan evenemanget börjar. De platser som inte sålts på förköp släpps till försäljning i dörren vid insläpp till det aktuella evenemanget.

För rullstolsanpassade platser boka biljetter via info@victoria.se.

Det räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och skippa onödiga utskrifter!

Hur lång är föreställningen?
Våra föreställningar varar normalt ca 40-50 min x 2 + 20 min paus. Observera att det förekommer undantag och ibland ändringar med kort varsel.

Fullbokat eller har du fått förhinder?
Vi hänvisar till Ticketswap för andrahandsförsäljning av biljetter. Där kan du enkelt hitta alla våra evenemang och ladda upp din biljett och du som är på jakt efter biljetter kan enkelt se om det finns biljetter som säljes.

Har du fler frågor?
Du hittar svar på det mesta under Bra att veta. För frågor som rör biljettköp kontakta Kulturcentralen på info@kulturcentralen.nu eller 040-10 30 20.

Picknickteater

Detta är ett picknickevenemang, eller som vi brukar kalla det: Picknickteater. Det innebär att du får ta med dig egen mat och dryck till föreställningen.

Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa. Ta med det du är sugen på och glöm inte ta med glas och bestick!

Observera att mat inte får medhavas på balkongen, endast dryck och snacks.

Läs mer: Vad är picknickteater?

Mer om artisten