Philip Sayce(CAN)

Foto: Matt Barnes
Mer om artisten

Var det någon som sa att rocken är död? Inte om du frågar Philip Sayce (eller oss). Sayce är en av de mest respekterade och efterfrågade gitarristerna inom blues- och rockgenren idag. Med sin förmåga att kombinera blues, rock och psykedelika på ett sätt som är både energiskt och känslomässigt – och med sitt virtuosa gitarrspel – fångar han publikens uppmärksamhet under sina intensiva framträdanden. På sitt senaste album ”Spirit Rising” bekräftar han sin status som en av de bästa elgitarristerna på planeten just nu.

Född  i Wales, Storbritannien, uppvuxen i Toronto, Kanada och numera boende i Los Angeles USA, började Sayce spela gitarr redan som barn och inspirerades av artister som Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan och Eric Clapton.

Sayce har en imponerande musikkarriär bakom sig och har spelat med en mängd olika artister, inklusive Melissa Etheridge, Uncle Kracker och Jeff Healey, och turnerat flitigt världen över med sitt roadband och delat scen med artister som ZZ Top och Deep Purple. 2013 uppträdde Sayce på Eric Claptons Crossroads Guitar Festival i New York City och 2015 skrev han på med Warner Bros. Kanada.

Sayce har släppt flera soloalbum, varav det senaste, "Spirit Rising", kom ut 2020. Spirit Rising markerar Sayces första studiosatsning sedan 2015 då han gav ut ”Influence”; hans första album som gavs ut på Warner Bros där han tillsammans med den framstående producenten Dave Cobb briljant nytolkade ett brett utbud av obskyra rocklåtar och det album som uppmärksammade många nya lyssnare på Sayce.

”Spirit Rising” är en hyllning till blues- och rockmusiken som inspirerade Sayce som ung och visar upp bredden av hans talang och hur mycket han har utvecklats med åren.

På scen:
Philip Sayce – gitarr och sång
Sam Bolle – bas
Bryan Head – trummor

Läs mer Dölj
Köp biljett

torsdag 30 november

Insläpp19:00 På scen19:30

Ordinarie pris

300 kr vid bord
260 kr på balkong

Student / Pensionär

260 kr vid bord
220 kr på balkong

Mer info

Klicka på Köp biljett för att komma till biljettförsäljningen och se platstillgång.

Förköpsförsäljningen stänger 2 timmar innan evenemanget börjar. De platser som inte sålts på förköp släpps till försäljning i dörren vid insläpp till det aktuella evenemanget.

För rullstolsanpassade platser boka biljetter via info@victoria.se.

Det räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och skippa onödiga utskrifter!

Fullbokat eller har du fått förhinder?
Vi hänvisar till Ticketswap för andrahandsförsäljning av biljetter. Där kan du enkelt hitta alla våra evenemang och ladda upp din biljett och du som är på jakt efter biljetter kan enkelt se om det finns biljetter som säljes.

Har du fler frågor?
Du hittar svar på det mesta under Bra att veta. För frågor som rör biljettköp kontakta Kulturcentralen på info@kulturcentralen.nu eller 040-10 30 20.

Picknickteater

Detta är ett picknickevenemang, eller som vi brukar kalla det: Picknickteater. Det innebär att du får ta med dig egen mat och dryck till föreställningen.

Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa. Ta med det du är sugen på och glöm inte ta med glas och bestick!

Observera att mat inte får medhavas på balkongen, endast dryck och snacks.

Läs mer: Vad är picknickteater?

Mer om artisten