Nu finns höstprogrammet ute med ett reducerat antal platser!

Alla arrangemang under vårsäsongen är tyvärr inställda till följd av covid-19. Besök respektive programsida för mer information.

Olivia Stevens – Passion/romance

Mer om artisten

En musikteaterföreställning om en artists gripande resa in i rampljuset. Följ med på en stormig resa i ett högt tempo från Sverige till ett äventyr av auditions och jobb i New York och Paris med artisten Olivia Stevens. Passion är en personlig och humoristisk föreställning om en artists jakt på harmoni och revansch, fylld av komik med många tragiska förtecken. Budskapet är tydligt: det är passionen att göra det man älskar som driver oss människor; ibland till bristningsgränsen.

OLIVIA STEVENSAkt 1: PASSIONAkt 2: ROMANCE Välkommen till en afton fylld av blod, svett och tårar när artisten Olivia Stevens låter oss följa med in i hennes värld. Detta blir en afton i två akter där vi i första akten "Passion” bjuds på en berättelse om Olivias gripande resa in i rampljuset; en stormig resa i ett högt tempo från Sverige till ett äventyr av auditions och jobb i New York och Paris. En personlig och humoristisk musikföreställning om en artists jakt på harmoni och revansch, fylld av komik med många tragiska förtecken. I kvällens andra akt "Romance" transporteras vi direkt till Paris när Olivia bjuder på fransk chanson och dråpliga historier om kärlek. Vi får höra musik av några utav de mest kända franska sångarna någonsin när Olivia tolkar ikoner som Jaques Brel och Edith Piaf både på franska och i ny svensk och engelsk översättning.Akt 1: Passion innehåller otroliga berättelser från föreställningar Olivia Stevens spelat runtom i världen och ett pärlband av sånger från Broadway-musikaler som Cabaret, Chess, West Side Story, och guldkorn från Leonard Cohens repertoar. Passion är en föreställning om Olivias liv som skådespelare och artist. Om hennes drömmar. Om med och motgång. Om de stora scenerna och de mycket små. Olivia säger: "Jag tror att det liknar ditt liv, även om jag bär scenkostym och du går i dina egna kläder. För drömmar och passioner är något vi alla delar. Kom, låt oss dela våra drömmar till tonerna av världens bästa låtar." Budskapet är tydligt: det är passionen att göra det man älskar som driver oss människor, ibland till bristningsgränsen."En fascinerande berättelse om livets baksidor""Succéunderhållning för finsmakare”. - Expressen"Stevens är passion så fort hon går in på scen…avväpnande” - Cabaret Scenes, NYAkt 2:Romance är inspirerande och omtumlande musikalisk karusellresa helt utan hämningar och logik, ömsom mjuk och sensuellt, ömsom vild och lekfull. En föreställning som omfamnar och trollar bort publikens vardagsproblem. Olivias dynamiska scennärvaro leder dig längs med de upplysta gränderna i Paris och Charles Aznavours sånger om Pigalle, via Edith Piafs hyllning till kärleken i Hymne a L’Amour, till sången Du får inte gå av Jacques Brel."Oemotståndligt charmigt. En föreställning som omfamnar och är närvarande." Sundsvalls Tidning"Stevens sjunger om känslor som bara nordbor kan" Time Out NY"Stevens röst går rakt igenom huden...och hennes scennärvaro gör att man kommer på sig själv med att mer eller mindre hålla andan." Teaterstockholm.nu
Läs mer Dölj

Mer om artisten