Med anledning av Corona

På grund av den rådande situationen med covid-19 har vi tvingats att ställa in ett stort antal evenemang. Vid genomförande av evenemang kommer vi givetvis att följa gängse regler och rekommendationer som finns på plats vid tillfället. Läs mer under hur vi arbetar med trygghet och programförändringar under fliken "Coronainfo".

Miss Jekyll & Mrs Hyde

Mer om artisten

I en salig blandning av högt och lågt, brett och smalt, komik och sång bjuder ståuppkomikern Jessica Persson på sin första soloshow. En föreställning om alla de olika sidor som vi människor har. Elakhet, snällhet, generositet, snålhet, avundsjuka och hur mycket pengar kan man egentligen lägga på hudkrämer?

MISS JEKYLL & MRS HYDEEn standupshow med Jessica Persson 1886 skrev Robert Louis Stevenson den klassiska kortromanen om den skötsamma och trevlige Dr Jekyll och den onde, fule Mr Hyde. Bakgrunden sägs ha varit den skotske mannen William Brodies dubbelliv. Brodie var möbelsnickare på dagen och bankrånare på nätterna.130 år senare sätter komikern Jessica Persson upp sin första soloshow Miss Jekyll och Mrs Hyde”. - Fast min bakgrund är mer den frireligiösa flickan som blev ICA-fru, skilde sig och blev ståuppkomiker! Men ja g har alltid förundrats över hur jag kan gå från den väna till den djävulska på tre sekunder!”Och hur gick det för Brodie? Jo, han hängdes. Det är inget som Jessica riskerar. Ja, såvida det inte är dödstraff på att få folk att skratta.Showen regisseras av manusförfattaren och regissören Sara Young.Jessica Persson, har på bara 4 år gått från nybörjare till att synas på de stora standupscenerna i Sverige, bla Norra Brunn, MACK och Gasta. Hon driver också en framgångsrik standupklubb i Osby, är en flitigt anlitad konferencier/moderator och medverkar vid tillfälle även som sidekick i Radio Kristianstad. Jessica har under många år även spelat revy och fars.
Läs mer Dölj

Mer om artisten