Nu har vi släppt hela vårens program!

Skrolla ner för att hitta alla programpunkter.

-

Michelle David & The True-tones(US/NL)

Foto: Jonathan Hielkema
Mer om artisten

Sist på Victoria gjorde de succé – och det verkar de göra på scener världen över! Michelle David & The True-tones (f.d. The Gospel Sessions) gör varje konsert till ett soulsensation med sin unika stil och sköna scennärvaro, full av spelglädje och energi. Gruppen rör sig från traditionell gospel till afrofunk, R&B och soul, vidare till calypso, afro beat och gnawa. Våren 2024 kommer de tillbaka till Victoria för två konsertkvällar och med sig i bagaget har de ett alldeles färskt album.

Efter att ha letat efter rötterna till deras älskade musikgenrer främst blues, R&B och rock upptäckte Onno Smit och Paul Willemsen gospelmusiken framförd av The Soul Stirrers, The Zion Travellers, syster Rosetta Tharpe och Shirley Ann Lee. Fängslade av den rena energin i denna musik bestämde de sig för att göra sin egen version tillsammans med sångerskan Michelle David (USA). Ett samarbete som nu resulterat i en rad album.

De senaste åren har gruppen turnerat kors och tvärs över klotet och vidareutvecklats både musikaliskt och sceniskt. På sin platta från 2022 hör vi drömmande indiesoul med en tung 70-talskänsla blandat med brasilianska smaker och afrikanska rytmer. Nu är de aktuella med ett nytt album som släpps i mars 2024

På scen:
Michelle David – sång
Onno Smit – gitarr och bas
Paul Willemsen – gitarr och bas
Bas Bouma – trummor och slagverk

Läs mer Dölj

fredag 8 mars ( Fler datum: )

Insläpp19:00 På scen19:30

Ordinarie pris

360 kr vid bord
320 kr på balkong

Student / Pensionär

320 kr vid bord
280 kr på balkong

Mer info

Klicka på Köp biljett för att komma till biljettförsäljningen och se platstillgång.

Förköpsförsäljningen stänger 2 timmar innan evenemanget börjar. De platser som inte sålts på förköp släpps till försäljning i dörren vid insläpp till det aktuella evenemanget.

För rullstolsanpassade platser boka biljetter via info@victoria.se.

Det räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och skippa onödiga utskrifter!

Fullbokat eller har du fått förhinder?
Vi hänvisar till Ticketswap för andrahandsförsäljning av biljetter. Där kan du enkelt hitta alla våra evenemang och ladda upp din biljett och du som är på jakt efter biljetter kan enkelt se om det finns biljetter som säljes.

Har du fler frågor?
Du hittar svar på det mesta under Bra att veta. För frågor som rör biljettköp kontakta Kulturcentralen på info@kulturcentralen.nu eller 040-10 30 20.

Picknickteater

Detta är ett picknickevenemang, eller som vi brukar kalla det: Picknickteater. Det innebär att du får ta med dig egen mat och dryck till föreställningen.

Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa. Ta med det du är sugen på och glöm inte ta med glas och bestick!

Observera att mat inte får medhavas på balkongen, endast dryck och snacks.

Läs mer: Vad är picknickteater?

Mer om artisten