Obs! Tillfälligt insläpp via dörren mellan Kulturcentralen och Victoria.

P.g.a. av det underhållsarbete som Stadsfastigheter genomför av vårt foajégolv så är huvudentrén för tillfället avstängd. Arbetet beräknas vara klart under hösten. Angående lättade restriktioner från och med 29 september: Det är med glädje och viss försiktighet som vi mottar beskedet att Coronarestriktionerna lyfts den 29 september. Vi kommer löpande att släppa upp fler biljetter för programmet under OKTOBER så snart administrationen av dessa är klar – dock inte upp till maxkapacitet. Vi kommer under hösten fortsätta att sälja biljetter per sällskap, dvs. oavsett hur många platser du köper så kommer du aldrig att placeras vid samma bord som ett annat sällskap. Du som ställt dig på vår kölista till evenemang under OKTOBER kommer att få besked om dina biljetter per mail inom kort, men vänligen ha överseende med att det kan ta lite tid innan vi är klara. Tack!

Marta Gómez - 20 AÑOS(COL)

Foto: Nicolás Serrano
Mer om artisten

Denna colombianska singer-songwriter har omtalats som en av de viktigaste rösterna på världsmusikscenen och förtrollat hela kontinenter med sin utsökta röst och sina starka sångtexter. I Martas musik möts modern latin jazz, pop och karibisk lekfullhet med nostalgiska teman från Anderna och traditionella latinamerikanska rytmer. Gómez lyckas på ett unikt sätt vårda essensen och historien i den sydamerikanska folkmusiken och samtidigt göra den dagsaktuell. Efter att ha komponerat över 160 låtar och spelat in 20 album firar hon nu 20 år av musik med denna konsert där hon framför sina mest populära låtar och även några nya som komponerats under pandemins gång.

Marta Gómez känsla, texter och sociala engagemang för ofrivilligt tankarna till artister som Violeta Parra, Mercedes Sosa, Carol King, Chavela Vargas, Chabuca Granda och Liuba María Hevia. Likt dem har hon tagit tillvara vemodet, men också kampen och styrkan i Sydamerikas turbulenta och bittra historia för att skapa ljuv musik. Hennes hållning är tydlig och stark i dessa sociala frågor, något som inte minst visade sig i hennes internationella kampanj "Para la Guerra nada" (För krig, ingenting alls).
 
Marta är uppvuxen i Colombia men flyttade till USA för att studera vid prestigefyllda Berklee College of Music i Boston och är numera bosatt i Barcelona. Hennes musikaliska bredd och förmåga att beröra lyssnare över hela världen har gjort att hon bland annat blivit nominerad i kategorin för bästa latin jazz-album på Billboard Latin Music Awards, vunnit en Latin Grammy, varit med på flera olika album från det prestigefyllda World Putumayo Record label samt delat scen med världsartister som Bonnie Raitt, John Mayer och Totó la Momposina m.fl.

Läs mer Dölj
Köp biljett

lördag 13 november

Insläpp19:00 På scen19:30

Ordinarie pris

300 kr vid bord (per person)


På grund av den rådande situationen har vi släppt ett reducerat antalet platser i lokalen, både i salongen och på balkongen. Fler biljetter kan komma att släppas längre fram beroende på vilka restriktioner som gäller vid tidpunkten för evenemanget. Biljetter bokas per sällskap (ett köp = ett sällskap) och bordsplacering sker på plats. Vid specifika önskemål om placering, ange detta som en kommentar vid bokning så ska vi göra vårt bästa för att tillgodose det. Oavsett vilken plats du bokar så placeras du aldrig med någon ur ett annat sällskap.


För mer information med anledning av Coronaviruset

Mer info

Klicka på Köp biljett för att komma till biljettförsäljningen och se platstillgång.

Nedanstående information gäller för fysiska evenemang (ej livestream)

Förköpsförsäljningen stänger 2 timmar innan evenemanget börjar.

För rullstolsanpassade platser boka biljetter via info@victoria.se.

Det räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och skippa onödiga utskrifter!

Har du fler frågor?
Du hittar svar på det mesta under Bra att veta. För frågor som rör biljettköp kontakta Kulturcentralen på info@kulturcentralen.nu eller 040-10 30 20.

Picknickteater

Detta är ett picknickevenemang, eller som vi brukar kalla det: Picknickteater. Det innebär att du får ta med dig egen mat och dryck till föreställningen.

Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa. Ta med det du är sugen på och glöm inte ta med glas och bestick!

Observera att mat inte får medhavas på balkongen, endast dryck och snacks.

Läs mer: Vad är picknickteater?

Mer om artisten