Nu har vi släppt hela vårens program!

Skrolla ner för att hitta alla programpunkter.

Upptäck Victoria!

Maria Mazzotta - Onde(IT)

Foto: Ilenia Tesoro
Mer om artisten

Sångerskan Maria Mazzotta från Salento i sydöstra Italien är en av de mest uppskattade rösterna på den europeiska världsmusikscenen just nu. Hon vet verkligen hur man tar ut svängarna. Mazzotta låter sin röst gå från väsande viskningar till ilande vrål i intensiva och känslosamma kompositioner. Med inslag av elektrisk postrock skapar hon en originell och djupgående tolkning där musikaliska inslag från hela den europeiska kontinenten kan skönjas.

2024 är Mazzotta aktuell med sitt nya liveprojekt "Onde" (på svenska: Vågor) ljuset och i februari släpps skivan med samma namn.

I januari 2020, när Mazzotta släppte sitt första soloalbum "Amoreamaro", påbörjade hon en non‐stop turné och reste tusentals kilometer och framförde mer än 150 konserter i åtminstone 25 olika länder. Den nya showen kommer som ett resultat av alla dessa resor, möten, influenser och känslor, och med reflektionen över det moderna samhället. För första gången i sin 20-åriga karriär uttrycker Maria all livskraft i bondetraditionen, dess ilska och sanna kraft, genom att använda samtida instrument och ljud.

Med sig på scen har hon Ernesto Nobili på gitarrer och Cristiano Della Monica på slagverk, två eklektiska musiker som tillsammans med Maria Mazzotta släpper det kommande albumet. Det nya soundet är har sina rötter i musikernas tidiga ungdomslyssnande och passionen för en genre som sångerskan från Puglia länge trodde att hon aldrig skulle kunna matcha med hennes tidigare musikaliska väg.

Maria Mazzottas konserter är en suggestiv scenshow som ska upplevas live.

På scen:
Maria Mazzotta – sång
Cristiano Della Monica – slagverk
Ernesto Nobili – elgitarrer

Läs mer Dölj
Köp biljett

torsdag 8 februari

Insläpp19:00 På scen19:30

Ordinarie pris

100 kr vid bord
100 kr på balkong

Student / Pensionär

50 kr vid bord
50 kr på balkong

Mer info

Klicka på Köp biljett för att komma till biljettförsäljningen och se platstillgång.

Förköpsförsäljningen stänger 2 timmar innan evenemanget börjar. De platser som inte sålts på förköp släpps till försäljning i dörren vid insläpp till det aktuella evenemanget.

För rullstolsanpassade platser boka biljetter via info@victoria.se.

Det räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och skippa onödiga utskrifter!

Fullbokat eller har du fått förhinder?
Vi hänvisar till Ticketswap för andrahandsförsäljning av biljetter. Där kan du enkelt hitta alla våra evenemang och ladda upp din biljett och du som är på jakt efter biljetter kan enkelt se om det finns biljetter som säljes.

Har du fler frågor?
Du hittar svar på det mesta under Bra att veta. För frågor som rör biljettköp kontakta Kulturcentralen på info@kulturcentralen.nu eller 040-10 30 20.

Picknickteater

Detta är ett picknickevenemang, eller som vi brukar kalla det: Picknickteater. Det innebär att du får ta med dig egen mat och dryck till föreställningen.

Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa. Ta med det du är sugen på och glöm inte ta med glas och bestick!

Observera att mat inte får medhavas på balkongen, endast dryck och snacks.

Läs mer: Vad är picknickteater?

Upptäck Victoria!

Denna konsert ingår i vår konsertserie Upptäck Victoria! där du några gånger per säsong, för en liten peng, kan höra spännande musik av hög kvalité i genrer som du kanske aldrig lyssnat på, med artister som du kanske aldrig hört talas om – låt dig överraskas!

Har du eller någon du känner aldrig varit hos oss så är detta ett ypperligt tillfälle!

Läs mer: Vad är Upptäck Victoria!?

Mer om artisten