Nu finns höstprogrammet ute med ett reducerat antal platser!

Alla arrangemang under vårsäsongen är tyvärr inställda till följd av covid-19. Besök respektive programsida för mer information.

Malin Appeltofft – Oroa Dig Inte, Det Ordnar Sig Aldrig

Mer om artisten

En musikalisk, svängig och rolig standupföreställning med komikern Malin Appeltofft om allt från det lilla till det stora vi människor går och oroar oss för i onödan och det som vi kanske borde ha oroat oss för istället. Med sig på scen har Malin vännen och kollegan Titti Sjöblom på bas.

MALIN APPELTOFFT:OROA DIG INTE, DET ORDNAR SIG ALDRIGNamnet på föreställningen kommer från en griffeltavla i köket hos en kompis som Malin umgicks med som barn. Citatet har följt Malin genom livet, men det är först nu, ett halvt liv och tre barn senare, som hon börjar inse vad citatet verkligen betyder.Malin Appeltofft är komikern som har stått på scener som både skådespelerska och sångerska. 2008 började Malin med standup och honskojar gärna om föräldraskap och familjeliv och allt som kan gå fel i livet och det komiska i tillvaron. Hon talar om de gifta parens oglamorösa vardag, om att bli äldre och att som kvinna ta plats i det offentliga rummet utan att begränsas av snäva normer. Med självironi, skarpa iakttagelser, närvaro och publiksnack med snabba associationer får hon varje möte med publiken att bli unikt.Som komiker har hon uppträtt på stora och små scener runtom i Sverige och med humorduon Motherfuckers även i New York. Hon gör podcasten Äktenskapet tillsammans med sin man Tobias Aspelin och driver standupklubbar i Hägersten.Podcasten Äktenskapet med skådespelaren Tobias Aspelin och komikern Malin Appeltofft<< Lyssna >>Radiodokumentär i p1 om Malins väg i komikerkarriärenP1 Dokumentär - Min roliga fru: << Lyssna >>Foto: Jeanette Andersson
Läs mer Dölj

Mer om artisten