Med anledning av Corona

På grund av den rådande situationen med covid-19 har vi tvingats att ställa in ett stort antal evenemang. Vid genomförande av evenemang kommer vi givetvis att följa gängse regler och rekommendationer som finns på plats vid tillfället. Läs mer under hur vi arbetar med trygghet och programförändringar under fliken "Coronainfo".

Mabb – Malmö Artist's Book Biennal

Mer om artisten

Sveriges första internationella mässa med fokus på artist’s books, MABB, ger plats för en internationell utställning och mässa för konst som inspireras av boken som form och koncept.

MABBMalmö Artist’s Book BiennialMABB arrangeras för första gången 2018, och är den första internationella artist’s book-mässan i Sverige. Ett tjugotal utställare – svenska och internationella konstnärer, förlag, bokhandlare och organisationer deltar. Mässan innehåller även presentationer, performances och liveframträdanden på scenen. Arrangör av mässan är Multipel.nu, en organisation som verkar för samtal, spridning och försäljning av multipel konst med över 150 konstnärer och 400 konstverk i sitt webbgalleri, däribland många artist’s books. Förutom att driva webbgalleri arrangerar Multipel.nu årligen utställningar och arrangemang med fokus på multipel konst.
Läs mer Dölj

Mer om artisten