Med anledning av Corona

På grund av den rådande situationen med covid-19 har vi tvingats att ställa in ett stort antal evenemang. Vid genomförande av evenemang kommer vi givetvis att följa gängse regler och rekommendationer som finns på plats vid tillfället. Läs mer under hur vi arbetar med trygghet och programförändringar under fliken "Coronainfo".

Lsd – Hawaii

Mer om artisten

Jazztrion LSD (Lindborg, Sjöstedt & Daniel) har under flera år rönt stora framgångar runt om i Skandinavien, Europa och Kanada. Denna gång beger de sig ut på vägarna med sitt nya vansinnesprojekt, kallat "Hawaii". Hur skulle det låta om Sonny Rollins trio fick spela Lasse Stefanz repertoar? Som vanligt är LSD på ett brinnande spelhumör. Det diaboliska svänget, glöden, glädjen, vemodet... Ja, allt vad LSD är måste få träffa publiken!

LSD: Hawaii Jazztrion LSD (Lindborg, Sjöstedt & Daniel) har under flera år rönt stora framgångar runt om i Skandinavien, Europa och Kanada. Denna gång beger de sig ut på vägarna med sitt nya vansinnesprojekt, kallat "Hawaii". Hur skulle det låta om Sonny Rollins trio fick spela Lasse Stefanz repertoar? Som vanligt är LSD på ett brinnande spelhumör med diaboliskt sväng, glöd, glädje och vemod. Tillsammans lyfter musikerna i LSD varandra och bjuder lyssnaren på grymt sampel, musikalitet och rent sväng! Rått men tryggt och igenkännande.Fredrik Lindborg växte upp till tonerna av de stora jazzmästarna och det är med influenser från dem som han har skapat sitt personliga sound och uttryck med ett rikt och stort ljud. Han bubblar av idéer och nyckfullhet, alltid med stark rytm och sväng. Du har hört honom med bl a Stockholm Swing All Stars.Martin Sjöstedt är en av de mest eftertraktade basisterna i Europa. Det är lätt att förstå när du hör honom spela. Han är verkligen en unik musiker som har spelat med Joe Lovano, Peter Erskine och Jimmy Cobb, bara för att nämna några.Daniel Fredriksson har hittat sitt kall. Han är en lysande trummis som svänger hårt och samtidigt erbjuder en oändlig ström av idéer och interaktion. För Lindborg, Sjöstedt & Daniel känns trion som ett trehövdat djur när de spelar tillsamman. En organism, en enhet och ett djuriskt sväng. Det är som att varje virvelslag, varje knäpp på basen och varje ton på saxen spelas av hela bandet. ”Det är inte jag som spelar sax i LSD utan lika mycket Martin och Daniel”, säger Fredrik Lindborg.På scen:Fredrik Lindborg – tenor, barytonsaxofon och basklarinettMartin Sjöstedt – basDaniel Fredriksson – trummor”I Enjoy it” Sonny Rollins+ + + + + DIG”impressive recording”, ”a pleasure from start to finish”. All about jazz, James Pearse4/5 Downbeat, Michael Jackson
Läs mer Dölj

Mer om artisten